- 4,211
- 2,026
- 113
Acuna bi telefon açar alta bağlarız dominik maçını orasını sıkıntı yapmadigerlerini de saldık cayıra artık Ekli dosyayı görüntüle 949264
Kardeş siteyi yeni gordum o siteden uzak dur başka sitemi yok çok sıkıntılı site burasi
Kardeş uza muhattabim değilsin düşme bu duruma o zaman biz düştük sen düşme Allah'ta düşürmesin işine bak kuponuna bak işsizim parasizim bu kadarKafama sıkarım daha iyi her gün bunu yasicagima içmem yapma abisi yapma ben senin için konuştum benden yaşta büyüksün saygımdan dolayı sana birsey diyemem de her gün aynı sey çocukmusun Allah aşkına valalhi billahi daha sana lafım yok ayip
Dost hergun 30 tane böyle şey atıyorsun ararken zorlanmiyonmu birde galerinin deposubyetiyormu bunlaradigerlerini de saldık cayıra artık Ekli dosyayı görüntüle 949264
Sende rezillik moda olmuş Allah seni ıslah etsin ne diimKardeş uza muhattabim değilsin düşme bu duruma o zaman biz düştük sen düşme Allah'ta düşürmesin işine bak kuponuna bak işsizim parasizim bu kadar
betlivo oynuyan vardı ya cekende 5 10 k tennezül etmezler herhaldeKardeş siteyi yeni gordum o siteden uzak dur başka sitemi yok çok sıkıntılı site burasi
3 ay öncesine kadar hepiniz abi diyordunuz ne oldu şimdi düşünce modami oluyor varken para esirgeyen bir adam değilim olmadimda olmamda şimdi uza muhattap olma sevdiğim bir karakter değilsin uzatma şikayet ettin edebilirsin elinden geleni ardına koymaSende rezillik moda olmuş Allah seni ıslah etsin ne diim
laptopDost hergun 30 tane böyle şey atıyorsun ararken zorlanmiyonmu birde galerinin deposubyetiyormu bunlara
Anladım kolay gelsinlaptop
Ahmet iptal mi dediğin işDost hergun 30 tane böyle şey atıyorsun ararken zorlanmiyonmu birde galerinin deposubyetiyormu bunlara
Sapla830 tl ile 3 adım yapalım basarı gelirse hakkını veririz voleybol bakalım
Bn sana dedim uzak dur burdan.frrebet falan alıyorsan goucas falanda veriyor freebet onlardan al.cirkef bu sitebetlivo oynuyan vardı ya cekende 5 10 k tennezül etmezler herhalde
Bakset seviyomusun voleybol çok uzun sürüyor ya830 tl ile 3 adım yapalım basarı gelirse hakkını veririz voleybol bakalım
Bol şans dost830 tl ile 3 adım yapalım basarı gelirse hakkını veririz voleybol bakalım
Diğer elemanda eve -2.5 almıştı