- 49,093
- 53,868
- 113
Sanada hocam bende birsey yok ama puhaaBol şans @Erhan2121
Sanada hocam bende birsey yok ama puhaaBol şans @Erhan2121
Ee boşami yazdik dost gelir diyeerhan bey gelir dedin diye gelirse ek kontejandan sana 500 kayme atacagım cekilissiz
Kardeşim gene profile ben koymuşsun ee bu ara para kazandırdım tabiGelir hayırlı olsun
Bol şans Felix magatSaldık 2 oyuncu bahsi gelirse görürüz bol sans
Ekli dosyayı görüntüle 949628
Bol şansSaldık 2 oyuncu bahsi gelirse görürüz bol sans
Bu erhan zaten okuluda hep kolej de okumuştu kontejan sıkıntısı 0erhan bey gelir dedin diye gelirse ek kontejandan sana 500 kayme atacagım cekilissiz
Paranin gelmişini geçmişini resmen rezil olduk ya puhaaKardeşim gene profile ben koymuşsun ee bu ara para kazandırdım tabi
Nerden bildin la puhaaBu erhan zaten okuluda hep kolej de okumuştu kontejan sıkıntısı 0
bizde para ortaya koyulur herkes ihtiyacı olanı alır bizede sapı kalır sap da bize girerParanin gelmişini geçmişini resmen rezil olduk ya puhaa
bol şans dostumSaldık 2 oyuncu bahsi gelirse görürüz bol sans
Gormuyon mu @Fterim1905 bile bolsans diyor iyice sinirlendimbizde para ortaya koyulur herkes ihtiyacı olanı alır bizede sapı kalır sap da bize girer
bol şansSaldık 2 oyuncu bahsi gelirse görürüz bol sans
Ben hep o okulun önünden geçerdimNerden bildin la puhaa
Bol sansSaldık 2 oyuncu bahsi gelirse görürüz bol sans
Olsun dost hayatta bol şans manasında dedimSanada hocam bende birsey yok ama puhaa
Fatih hocama bu arada farao adalarından teklif varmışGormuyon mu @Fterim1905 bile bolsans diyor iyice sinirlendim