- 88,649
- 30,910
- 113
Iyı barı hıc etmemıssınyok o kiraya gitti 😀
Iyı barı hıc etmemıssınyok o kiraya gitti 😀
Enişte üzdün üzdün kadar üzülürsünDost burası kupon konusu herkesin borcu kendine domenico diye bir üye var 7 milyon borcu var ama ben hiç dillendirdiğini görmedim
Astoleden neyın eksık dostyok o kiraya gitti 😀
Helal dost kaşe fiyatın dolar endeksli onu da söyleyelimKazandırdık sektörde bilinen bir gerçek var ki biz bedavaya kazandırmayız
O kahpe ben adamAstoleden neyın eksık dost
Bizden daha üzüntülüler karacaahmet te yatıyor dostEnişte üzdün üzdün kadar üzülürsün
Arabalarin hepsi ahmet karaca adina kayıtlı dostBizden daha üzüntülüler karacaahmet te yatıyor dost
Dolar değil dolear olarak söylüyoruz biz mahocum a yı yumusatcan zengin adamlar böyle söyler senin daha yolun varHelal dost kaşe fiyatın dolar endeksli onu da söyleyelim
✅ 👏 👏
Maho dostumuz dolar gorse yesil bulasik sungeri zanneder dost sen neden bahsediyosunDolar değil dolear olarak söylüyoruz biz mahocum a yı yumusatcan zengin adamlar böyle söyler senin daha yolun var
Ondan göstermiyoruz ona dost süngere alerjisi varmışMaho dostumuz dolar gorse yesil bulasik sungeri zanneder dost sen neden bahsediyosun
Kırıldım dost gariban adamla dalga geçmeyin psikologa gidicem param olsaMaho dostumuz dolar gorse yesil bulasik sungeri zanneder dost sen neden bahsediyosun