- 80,970
- 54,137
- 113
Dep dikici takim
Konuya yazmasak imkansizdi
maça bakarken sıkılıyorum bakıyorum işte bizde analiz yok dost takım bilgisi var mesela evim hocası bizim kayincoSen bunlari hep sonradan fark ediyon ak
Ben hic analiz yapmam joe 10 yildir oynuyoz ezberimizde her sey puahhamaça bakarken sıkılıyorum bakıyorum işte bizde analiz yok dost takım bilgisi var mesela evim hocası bizim kayinco
tabi medellin diye takım var bilirmisiniz onun as başkanları benle nova oynarken haber verBen hic analiz yapmam joe 10 yildir oynuyoz ezberimizde her sey puahha
Hee biliyom 2 2 bitiyor maclari yani eskiden futbol oynarken oyleyditabi medellin diye takım var bilirmisiniz onun as başkanları benle nova oynarken haber ver
bak hocaya darwin gomezi aldırdık o atmış nunez in kardeşiBen hic analiz yapmam joe 10 yildir oynuyoz ezberimizde her sey puahha
Geçen sor nova bilir 2-1 geride medellin 14 oran vardı dedik bizim takım kazanmalo hemen el chapo mapo derken el attık 2-3 14 oran geldiHee biliyom 2 2 bitiyor maclari yani eskiden futbol oynarken oyleydi
Hellal joe hadi bu da gelsinGeçen sor nova bilir 2-1 geride medellin 14 oran vardı dedik bizim takım kazanmalo hemen el chapo mapo derken el attık 2-3 14 oran geldi
bu zor maç dost dep maça yatıyorHellal joe hadi bu da gelsin![]()
2 1 olurbu zor maç dost dep maça yatıyor
bizde öyle olur diye aldık butraşam2 1 olur
Yooo 3 0 da olabilirdibizde öyle olur diye aldık butraşam
Burası tamambu zor maç dost dep maça yatıyor
evet won 😅Burası tamam
Shell şimdi gelir tebrikler asabi der gider 😂@Shellac dost yeşillendirelim.
hakem varda dost ben sildim o yazıyoShell şimdi gelir tebrikler asabi der gider 😂
he yaptık hakem varda tüh erken sevindikYaptik yine