Bol sans kardesm
Bugun ölüm gunumuz galiba puaha bolsans dost sponsor yüzünden katılmıyorum role sansin bol olsun
olsun bu seferr
Başarırsak bile yazamamışsın nasıl başaracaksın dost
Para metinden çıktı dost artık bizim paramız gönül rahatlığıyla katılıp sayabilirsinBugun ölüm gunumuz galiba puaha bolsans dost sponsor yüzünden katılmıyorum role sansin bol olsun
Vallahi billahi yazarken elimiz titredi heraldeBaşarırsak bile yazamamışsın nasıl başaracaksın dost
Bol şanslar dostVallahi billahi yazarken elimiz titredi heralde
Hayat çok acımasız dost bizi sayi saymaya mecbur ediyor varsin paramız olmasın sorun yok sayi saymaktan bıktım artıkPara metinden çıktı dost artık bizim paramız gönül rahatlığıyla katılıp sayabilirsin
Neyseki futbol almış 3.40 orandanHayat çok acımasız dost bizi sayi saymaya mecbur ediyor varsin paramız olmasın sorun yok sayi saymaktan bıktım artık
Zaten biz yorulmayalim diye rolu erkenden bitirecek dostumuz bu maçın gelme ihtimali yüzde 0.001 dost puahaNeyseki futbol almış 3.40 orandan
Onlybet son adım bekleyenler gönül rahatlığı ile aynı bahsi oynayabilir
Fixed maç
Dep tek kale 40. Dkdan sonra atacak dostZaten biz yorulmayalim diye rolu erkenden bitirecek dostumuz bu maçın gelme ihtimali yüzde 0.001 dost puaha
Erhanım yormadan kazandırmak amacımız bu gelirse 2 maç 4.80 oranZaten biz yorulmayalim diye rolu erkenden bitirecek dostumuz bu maçın gelme ihtimali yüzde 0.001 dost puaha
Dost bunlar boş kaleye bile zor gol atan takımlar 2 defa bunların maçını izledim izlemez olaydım puahaDep tek kale 40. Dkdan sonra atacak dost