- 17,025
- 13,156
- 113
Sağlık olsun kanka bu ara hicbisey gelmiyor
O maçtan bir sikkim olmaz sikkim gibi takım gol atamaz puhahahaSikkim maçı iy 0.5 alt kasa maçı zuhaha
FixSen en iyisimi roll yaptır en temizi 🤣
Fatih sende bu ara kısır döngüye girdin dimi kanka hepimizi kurtaracam bu döngüden hepimizi 🤣Sağlık olsun kanka bu ara hicbisey gelmiyor
Sen en iyisimi roll yaptır en temizi 🤣
Dayı doru söylüypr haSen en iyisimi roll yaptır en temizi 🤣
Ya oran 2 ye düştüFatih sende bu ara kısır döngüye girdin dimi kanka hepimizi kurtaracam bu döngüden hepimizi 🤣
Kanka 10 günlük sıkıntı var belli yani görüyorum durumu ama sonrası aydınlıkYa oran 2 ye düştü
Aynen la ne oynasak yatio eskiden öylemiydi attığımız geliodu 🤣Fatih sende bu ara kısır döngüye girdin dimi kanka hepimizi kurtaracam bu döngüden hepimizi 🤣
Kem göz mü var dihecem de gören de yok 🤣🤣Aynen la ne oynasak yatio eskiden öylemiydi attığımız geliodu 🤣
En kısa zamanda içinden geçicez son 10 gündür hiç birşey yokKanka 10 günlük sıkıntı var belli yani görüyorum durumu ama sonrası aydınlık
Ordan 2 touevh blueEn kısa zamanda içinden geçicez son 10 gündür hiç birşey yok
Senin işler yoluna girse en temizi para pul hikaye sağlıktan öte yol yok kankaEn kısa zamanda içinden geçicez son 10 gündür hiç birşey yok
En son vardı da hatta ben kazsnmıştım bir anda uyandımKasa 50 k hedef 200k 20k dağıtım roll açan yok mu beyler zuhah
Buraya atiom ya kanka zaten hesaba girmeye çalışmalar başladı patladık ondan sonraKem göz mü var dihecem de gören de yok 🤣🤣
Rüyalanmışsın sen kanka kalk duş al🫠En son vardı da hatta ben kazsnmıştım bir anda uyandım
Buraya kupon atılacaksa bile kırpıp atacaksın kankaBuraya atiom ya kanka zaten hesaba girmeye çalışmalar başladı patladık ondan sonra
Öyle tabi kankam 40 gündür hastane ev arasında mekik dokuyorumSenin işler yoluna girse en temizi para pul hikaye sağlıktan öte yol yok kanka
Son zamanlarda öyle yapıodm kanka da neyse toparlariz yine umarimBuraya kupon atılacaksa bile kırpıp atacaksın kanka
İnşallah bir an önce sağlık sıhhat bulur kankaÖyle tabi kankam 40 gündür hastane ev arasında mekik dokuyorum