- 64,735
- 35,950
- 113
Neyse hayaller 2yarı ya kaldı 2 gol beklemekte iyidir hiç yoktan
Ben bekliyecem..maç 4/1 3/2 yada 5/0 olur o vakit uyurum..olmazsa çay demler içeriz,,yapcak bişi yokŞafağı bekleyin dedi gandalf
Maç bende sen git 15 dakika slot cevirNeyse hayaller 2yarı ya kaldı 2 gol beklemekte iyidir hiç yoktan
Duşa giricem sonra kuaföre gidicem sonra geldimde uyurum dükkanda tadilat varmış bugün yatış 😀Maç bende sen git 15 dakika slot cevir))
Normalde üç gölün ikisini Portland atmaliydiDep gol atarı 1.35 🙄
Benim bildim portland normalde 1i atıp peşine 2yi atan takımda 1 i atamadı o kadarda fırsat geçti evde 4 ü atıyodı kalecinin tutası geldiDep gol atarı 1.35 🙄
Kuaför mü kanka ? Bizde berbere gidiyoz. Hep dayıyorlar kolumuza 🤣🤣Duşa giricem sonra kuaföre gidicem sonra geldimde uyurum dükkanda tadilat varmış bugün yatış 😀
Tadilata Duş ve kuaför ilemi gidiyorsun,,ustalar bayan miDuşa giricem sonra kuaföre gidicem sonra geldimde uyurum dükkanda tadilat varmış bugün yatış 😀
3 golüde izledim evlere şenlik var gibi bomboş yakaladılar habireNormalde üç gölün ikisini Portland atmaliydi)
Acaba kendi kalesinemi attiki ddD
Kuaför berber hepsi aynı berber yazıcaktım ayıp olmasın diye kuaför yazdım 😀Kuaför mü kanka ? Bizde berbere gidiyoz. Hep dayıyorlar kolumuza 🤣🤣
12 yıldır ben gitmiyom berbere ,evde kendim kesiyomKuaför mü kanka ? Bizde berbere gidiyoz. Hep dayıyorlar kolumuza 🤣🤣
Benim iş yeri kuaför değil oraya traşa gidicem 😀Tadilata Duş ve kuaför ilemi gidiyorsun,,ustalar bayan mi)
DdddddddKuaför berber hepsi aynı berber yazıcaktım ayıp olmasın diye kuaför yazdım 😀
Utanma dost bizde fakiriz 🤣🤣🤣🤣🤣Kuaför berber hepsi aynı berber yazıcaktım ayıp olmasın diye kuaför yazdım 😀
Adam bakımlı bizim gibi ıslak mendille abdest almıyor 🤣🤣Tadilata Duş ve kuaför ilemi gidiyorsun,,ustalar bayan mi)
Severiz zaten hepimiz birer şabanız yoksa bu saatte burda ne yapıyoruz biz kafayı yicemDddddddd
Kirkyillik katır oldu katr) rahmetli inek Şaban gibi konuştun
)
Hahahh tam da bundan aynen 😀😀Utanma dost bizde fakiriz 🤣🤣🤣🤣🤣
Islak mendille abdest mi 🤣🤣Adam bakımlı bizim gibi ıslak mendille abdest almıyor 🤣🤣