- 12,648
- 9,216
- 113
700 u çekecektinBol şanslar çabuk gelsin şu maç kuruduk
700 u çekecektinBol şanslar çabuk gelsin şu maç kuruduk
50 dolar aldık tüpçüye gitti hepsi kaldır şu mendaburun fotoğrafınıBitti mi poker
Bol şans kankaGelmesi halinde @ahmetcansarac61 @Enişte @Gokhandgnc35 @qguzh4nn0 ve konu içindende bi kaç dosta ulaşırız çok battık.
O zaman çıkmıştım meto çalışıyoruz bakmadım konuya bile hem zaten kasa yok olduÖnceki kupon gelmiş takmadin bile
Bol şans joeGelmesi halinde @ahmetcansarac61 @Enişte @Gokhandgnc35 @qguzh4nn0 ve konu içindende bi kaç dosta ulaşırız çok battık.
Deportivo muBuraya attık dep az önce karşı karşıya adamın müsnescan yerine vurdu adamın topu kaleci bayıldı
Hata ettim önceki gün 1750 olmuştu maximum çekim 1 zannettim çektim. 20k çekim olduğunu bilseydim hepsini çekerdim yada daha fazla yukselirdim. Senden öğrenmiş olduk.700 u çekecektin
Bol şans ne zaman görsek kazanıyorsun hala battik doyorGelmesi halinde @ahmetcansarac61 @Enişte @Gokhandgnc35 @qguzh4nn0 ve konu içindende bi kaç dosta ulaşırız çok battık.
Aynen kaçırdı evin as forvetleri yok diye depe aldım yoksa depte yedekDeportivo mu
Göze geldin kanka ama iyi oran vermiş depe daha düşük acabilirdiBuraya attık dep az önce karşı karşıya adamın müsnescan yerine vurdu topu kaleci bayıldı
O paraya en az 3 rol açardın ama hep bana hep bana dediğin için para bitince direk damliyorsunHata ettim önceki gün 1750 olmuştu maximum çekim 1 zannettim çektim. 20k çekim olduğunu bilseydim hepsini çekerdim yada daha fazla yukselirdim
Maçı izliyorum demek ki maçın başında oldu. Bide dep oranı evle aynı şaşırdım. Demek ki yedekler oynuyorAynen kaçırdı evin as forvetleri yok diye depe aldım yoksa depte yedek
Bol şanslarGelmesi halinde @ahmetcansarac61 @Enişte @Gokhandgnc35 @qguzh4nn0 ve konu içindende bi kaç dosta ulaşırız çok battık.
Ben genelde Hep buradaydim. Geçen 2 kere ban yedik ondan görünmemesimdir arkadaşa 1k borcum vardı onu ödedim.O paraya en az 3 rol açardın ama hep bana hep bana dediğin için para bitince direk damliyorsun
Kanka öyle dedin gibi olsa doğru her buraya attığımda oynamıyorum ki iyi giden kuponu buraya atıyoruz al bundan önceki 8-9 kupon hepsi gitti kasanınBol şans ne zaman görsek kazanıyorsun hala battik doyor![]()
Bol sans yigidm 🧿✋Gelmesi halinde @ahmetcansarac61 @Enişte @Gokhandgnc35 @qguzh4nn0 ve konu içindende bi kaç dosta ulaşırız çok battık.