- 34,582
- 18,430
- 113
Vay bunlar Zengin kuponlarıKanka öyle dedin gibi olsa doğru her buraya attığımda oynamıyorum ki iyi giden kuponu buraya atıyoruz al bundan önceki 8-9 kupon hepsi gitti kasanın
Vay bunlar Zengin kuponlarıKanka öyle dedin gibi olsa doğru her buraya attığımda oynamıyorum ki iyi giden kuponu buraya atıyoruz al bundan önceki 8-9 kupon hepsi gitti kasanın
Toparlarsin umarım dostKanka öyle dedin gibi olsa doğru her buraya attığımda oynamıyorum ki iyi giden kuponu buraya atıyoruz al bundan önceki 8-9 kupon hepsi gitti kasanın
Valla meto seninde şöyle bi 100-150k borcun olsa böyle abanırdın mecburiyet borcum olmasa böyle oynamamVay bunlar Zengin kuponları
Bol şanslarGelmesi halinde @ahmetcansarac61 @Enişte @Gokhandgnc35 @qguzh4nn0 ve konu içindende bi kaç dosta ulaşırız çok battık.
Yenemezse gel yenerse gelme 😁Ben kaçar Deportivo yenerse gelirim![]()
İlk golü kim atarsa maçı kaybetmez o yüzden ilk gol önemli dep ama ligde güzel ivme yakaladı bu kupayı salmaz diye düşünüyorumÇok ortada geçiyor mac
Aynen kafan rahat olsa 3.55 e tek atardinValla meto seninde şöyle bi 100-150k borcun olsa böyle abanırdın mecburiyet borcum olmasa böyle oynamam
Deportivo Deplasmandaymis işin çok zorYenemezse gel yenerse gelme 😁
hatun ateş ediyor ummküsürat göz kırpıyor
27k ıyı para. ben hayatımda 27k gormedım dahahatun ateş ediyor umm