- 23,028
- 9,081
- 113
at yalanı seveyim @Malatyali44 hocayı he27k ıyı para. ben hayatımda 27k gormedım daha
at yalanı seveyim @Malatyali44 hocayı he27k ıyı para. ben hayatımda 27k gormedım daha
cıddıyım. bizim oynadıgımız kumar degıl bu kuponun yanında. bizim çapımız 100 200tllik kuponlarat yalanı seveyim @Malatyali44 hocayı he
betgitten dün üzümler sayesinde bilmem kaç k alan ebemdi zatencıddıyım. bizim oynadıgımız kumar degıl bu kuponun yanında. bizim çapımız 100 200tllik kuponlar
shop o. 900 lırayı gorunce dahı elım ayagım tıtrıyor.betgitten dün üzümler sayesinde bilmem kaç k alan ebemdi zaten![]()
Dep 2. Yarı vites arttirirİlk golü kim atarsa maçı kaybetmez o yüzden ilk gol önemli dep ama ligde güzel ivme yakaladı bu kupayı salmaz diye düşünüyorum
eskiden iyiydi amusnetshop o. 900 lırayı gorunce dahı elım ayagım tıtrıyor.
betler dusuk yoksa iyi odemıs 100 200 altı cevırmek sacma bırazeskiden iyiydi amusnet
ohoo ozamanlar güzel veriyordu sürekli jackpot alıyordum şimdi hiç vermiyor 4-5 aydr jackpot bile dğşmedi.betler dusuk yoksa iyi odemıs 100 200 altı cevırmek sacma bıraz
Bol şansGelmesi halinde @ahmetcansarac61 @Enişte @Gokhandgnc35 @qguzh4nn0 ve konu içindende bi kaç dosta ulaşırız çok battık.
aynen jp cok atıyodu 200 betten cevırıyordum ben devamli her 30 40 spınde bır jp atiyodu biraz once epıkte 150 betten attim bi 250 300 spın kadar almadi dün 100 bete aldı 1 kere 5k odedı gonderdıohoo ozamanlar güzel veriyordu sürekli jackpot alıyordum şimdi hiç vermiyor 4-5 aydr jackpot bile dğşmedi.
Adamlari. Konuştuğu rakamlara bakaynen jp cok atıyodu 200 betten cevırıyordum ben devamli her 30 40 spınde bır jp atiyodu biraz once epıkte 150 betten attim bi 250 300 spın kadar almadi dün 100 bete aldı 1 kere 5k odedı gonderdı
4 bet 8 bet tatmin etmiyor dost biziAdamlari. Konuştuğu rakamlara bakvalla helal olsun rakamları okurken bile korkuyorum Allah oynatmayı nasip etmesin
İnanmayacaksin ama yemin ederim 10 TL spin atarken heyecandan oluyorum 100 ne olur bilmem genelde 1-2 TL lik oynarım da arasıra jest yapıp çift haneye çıkarım4 bet 8 bet tatmin etmiyor dost bizi![]()