- 33,277
- 33,654
- 113
Bahane bulma kanka at bi rol yaptır buraya ata ata nasıl kazanılıyor öğren puahahBuraya atınca maçta bişeyler oluyor atağa çıkamıyor adamlar uçak düşürür burası
Bahane bulma kanka at bi rol yaptır buraya ata ata nasıl kazanılıyor öğren puahahBuraya atınca maçta bişeyler oluyor atağa çıkamıyor adamlar uçak düşürür burası
Geldin olan golü iptal ettin teşekkür ederimBol şans sana güveniyorum @JoeQuanqa
Maşallah dediğin 2 gün yaşıyırBol şans sana güveniyorum @JoeQuanqa
Buraya kupon atılmayacağını bilen ilk 5 adamdan birisin ne diyeyim pyahhahaHe iptalde geldi ben kaçar hadi görüşürüz.
Evet 😂Bu resimdeki tedi değilmi 😅
2 filmi de izledim böyle bir ayıcık yok ya 😅Evet 😂
Aynen dostum çok güzeldi 😅2 filmi de izledim böyle bir ayıcık yok ya 😅
Yapay zeka ile yapılmış2 filmi de izledim böyle bir ayıcık yok ya 😅
Bırak şimdi yapayı gol lazım neyse son kozumu kullanıyorum @butragueno etiketi attıysam içsrde burası puhahauaYapay zeka ile yapılmış
Herhalde abicim gerçek olacak hali yok yaYapay zeka ile yapılmış
Joe ağlama totemini yaptı won olur birazdanBırak şimdi yapayı gol lazım neyse son kozumu kullanıyorum @butragueno etiketi attıysam içsrde burası puhahaua
Adam çalışıyor ağlama totemi tutmazJoe ağlama totemini yaptı won olur birazdan
Kardeş adamın profil resmi yapay zeka ile yapılmış diyorum filmde öyle sahne yok dedin ya film kesiti değil fotoHerhalde abicim gerçek olacak hali yok ya
Ama böyle bir ayıcıgım olsun çok isterdim![]()
Bu işi biliyorsun won çekJoe ağlama totemini yaptı won olur birazdan
Lütfen gol olsunJoe ağlama totemini yaptı won olur birazdan
O totem benim icadim gene icat yaradı ağlamak yok bebeğimAdam çalışıyor ağlama totemi tutmaz