- 21,880
- 18,048
- 113
Bu kaçıncı şans parası olmazki böyle. 6690 k nin 6k sini sana attim 690 i ile roll açtım daha ne yapayimOoo hocam hoşgeldin. Geçen bana attığın şans parası olan 6k yı batırdım kusura bakma
Bu kaçıncı şans parası olmazki böyle. 6690 k nin 6k sini sana attim 690 i ile roll açtım daha ne yapayimOoo hocam hoşgeldin. Geçen bana attığın şans parası olan 6k yı batırdım kusura bakma
Kusura bakma hocam başaramadım. Ama 30k kazanırsam söz 200 lira atarım sanaBu kaçıncı şans parası olmazki böyle. 6690 k nin 6k sini sana attim 690 i ile roll açtım daha ne yapayim
Teşekkürler Arif hocamBu kaçıncı şans parası olmazki böyle. 6690 k nin 6k sini sana attim 690 i ile roll açtım daha ne yapayim
Bol sans
Ukranya u19 ilk yari gol temix 😂😂Derde bak maç bitmiyor bitse neye alcaz tabi
Cyber alma da yokluktan. Geçen 3dk kala 2 sayı lazımdı 3dk 0 çıktıDerde bak maç bitmiyor bitse neye alcaz tabi
Bir ara bizede sans lazımBu kaçıncı şans parası olmazki böyle. 6690 k nin 6k sini sana attim 690 i ile roll açtım daha ne yapayim
Bilmukabele dost. 200 lira çok ama 50 atsan yeter. 600 k kazanirsan 200 atarsin. Matematik böyleymiş.Kusura bakma hocam başaramadım. Ama 30k kazanırsam söz 200 lira atarım sana
U19 lar mahalle maçında gol atar ancakUkranya u19 ilk yari gol temix 😂😂
Mahalle maci buda zaten 😂😂U19 lar mahalle maçında gol atar ancak
Yok hocam o kadarı da size ayıp olur artık. 600k kazanırsam 300 atarım o kadar da eli açık biriyimdirBilmukabele dost. 200 lira çok ama 50 atsan yeter. 600 k kazanirsan 200 atarsin. Matematik böyleymiş.
Şansım dönerse forum da aç kimse kalmaz dostBir ara bizede sans lazım![]()
Bize aç mı demek istedin dostŞansım dönerse forum da aç kimse kalmaz dost
En son şansın döndüğünde Sweet bonanza paylaşıp 1 sene ortadan kaybolmustun Arif efendi para sana vurmasın ki senin gibi değerli hocalar aramızdan ayrılmasınŞansım dönerse forum da aç kimse kalmaz dost
Şansım dönerse forum da tok kimse kalmaz dost.Bize aç mı demek istedin dostaçık konuş
2020 gençlik foto paylaşımımdi o Eniştem. O zamanlar Bol bol yağmur yağıyorduEn son şansın döndüğünde Sweet bonanza paylaşıp 1 sene ortadan kaybolmustun Arif efendi para sana vurmasın ki senin gibi değerli hocalar aramızdan ayrılmasın