- 90,736
- 100,306
- 113
Noldu batıramadın mı kendini dahaoncelikle selamun aleykum mac veriyorum dost tersini oynayip kazaniyosun
Noldu batıramadın mı kendini dahaoncelikle selamun aleykum mac veriyorum dost tersini oynayip kazaniyosun
Ilk adimin bu kadar rahat gelmesini beklemiyordu patlar gideriz diye bakıyordu sanirimRitim kaçıyooo @JoeQuanqa batır bizi ahlar vahlar içinde haydi
Ne kadar güzel bir girişoncelikle selamun aleykum mac veriyorum dost tersini oynayip kazaniyosun
Tabi şimdi batacak maç arıyo bulamıyoIlk adimin bu kadar rahat gelmesini beklemiyordu patlar gideriz diye bakıyordu sanirim![]()
Aynen bulmasi lazim durTabi şimdi batacak maç arıyo bulamıyo
Sans
Kanka naber gorusemiyoruz 😅😅Ne kadar güzel bir giriş
Öncelikle aleyküm selam fatih hocam. Sonralıkla look at the tabelaoncelikle selamun aleykum mac veriyorum dost tersini oynayip kazaniyosun
ahhahahaha valla ne adamsın enişte 🤣🤣En son şansın döndüğünde Sweet bonanza paylaşıp 1 sene ortadan kaybolmustun Arif efendi para sana vurmasın ki senin gibi değerli hocalar aramızdan ayrılmasın
Dost para ver düzünü oynayıp kaybederiz bileoncelikle selamun aleykum mac veriyorum dost tersini oynayip kazaniyosun
eniste popomuza yilan girdi cikarcak leylek ariyoruz 😂Noldu batıramadın mı kendini daha
Haberler sende 🥹🤣Kanka naber gorusemiyoruz 😅😅
Sende battın mı ben seni hiç çözemedim senelerce 250 tl çekim paylaş yaptın sonra 1 milyonu bir gece de yedin 😂😂ahhahahaha valla ne adamsın enişte 🤣🤣
Bol sans kardom ✋Adım 1.5 yanlışlıkla 1k bastık kovalarken aynı baremi bulursam kalanıda bascam
Olmaz bir şey yetişkin bir kumarbaz gotte 4 kobrayla gezereniste popomuza yilan girdi cikarcak leylek ariyoruz 😂
Bol sanslar dostAdım 1.5 yanlışlıkla 1k bastık kovalarken aynı baremi bulursam kalanıda bascam
ŞansınbololsuninşAdım 1.5 yanlışlıkla 1k bastık kovalarken aynı baremi bulursam kalanıda bascam