- 90,739
- 100,310
- 113
İyi kazandın aslında ama yüksek basıyorsun elinde para oluncaknka battım ya şuan role katılcak 250 bile yok ne kazandıysak geri ütüldük
İyi kazandın aslında ama yüksek basıyorsun elinde para oluncaknka battım ya şuan role katılcak 250 bile yok ne kazandıysak geri ütüldük
Ben sayıları takip ediyorum ilk 5 son 3 sayıİki kere üst üste aynı sayı atınca oynadığın bi şey var mı enişte. Rutin yani diyelim peş peşe 5 5 attıysa 10 oynarım gib
Bol şans
2 0 4 17 genellikle tekrar oynuyorum ben enisteyi bilmem, 7 4 21 28 35 ( yani yedi katlari geldiginde tekrae yedi katlari oynuyorum) eskiden iyi rulet oynardim...İki kere üst üste aynı sayı atınca oynadığın bi şey var mı enişte. Rutin yani diyelim peş peşe 5 5 attıysa 10 oynarım gib
Az sayıyla oynanır ne kadar çok sayı alırsan batma şansın o kadar yüksek2 0 4 17 genellikle tekrar oynuyorum ben enisteyi bilmem, 7 4 21 28 35 ( yani yedi katlari geldiginde tekrae yedi katlari oynuyorum) eskiden iyi rulet oynardim...
Uğurlu sayın var mıdır peki enişte. Diyelim küsürat var girdin masaya sayılar bişey çağrıştırmadı. Ben öyle durumlarda 0 26 32 kesin alıyorum eğer oraya pek atmamışsa. Bi de 22 ve 17Ben sayıları takip ediyorum ilk 5 son 3 sayı