- 3,854
- 2,148
- 113
Buna verecegini çöpe at daha hayırlı iş yprsn brooHocam yorum yaptım dönmedin 🤨
Buna verecegini çöpe at daha hayırlı iş yprsn brooHocam yorum yaptım dönmedin 🤨
Kumarın ayıbı olmaz Hüseyin kardeş, herkes parasıyla oynuyor. Hayırdır bir sıkıntın mi varAyıp etti
Hocama laf yok.Buna verecegini çöpe at daha hayırlı iş yprsn broo
Hüseyin kim laKumarın ayıbı olmaz Hüseyin kardeş, herkes parasıyla oynuyor. Hayırdır bir sıkıntın mi var
Yorum görmedim deHocam yorum yaptım dönmedin 🤨
Kolpaçinoda kumar sahnesinde diodu bunu 🤣Hüseyin kim la
Kazandık mı dedim hocam . Kendi rollündeYorum görmedim de
hocan kupondan anlamaz etmez şuna hocam,deyip durmayn anca kupon bozdurur oHocama laf yok.
hocan kupondan anlamaz etmez şuna hocam,deyip durmayn anca kupon bozdurur oHocama laf yok.
La ne adamsın 🤣🤣🤣 çocuklar duymasın daki caycıya gittim bendeKolpaçinoda kumar sahnesinde diodu bunu 🤣
Hem evimi veriyorum hem fırça yiyorumKolpaçinoda kumar sahnesinde diodu bunu 🤣
Ben roll yaparken gözümden kaçıo mesajlar çünkü kuponu paylasip maç izlemeye geciom genelde o ara birikiyor yorumlar hepsini göremiyorum bazenKazandık mı dedim hocam . Kendi rollünde
Sordugun sorumu smdiKazandık mı dedim hocam . Kendi rollünde
Şu porsuğu porsuk çayına ne zaman ationLa ne adamsın 🤣🤣🤣 çocuklar duymasın daki caycıya gittim bende
Samsun ilk adım nasıl bir yer kanka cuma Allah nasip ederse ordayımKazandık mı dedim hocam . Kendi rollünde
Bu Aralar benim yorumları görmüyorsun ☹Ben roll yaparken gözümden kaçıo mesajlar çünkü kuponu paylasip maç izlemeye geciom genelde o ara birikiyor yorumlar hepsini göremiyorum bazen
Balporsugu afedersin ama sen neden bu kadar embesilce yorumlar yapıyorsun?Sordugun sorumu smdi
Hayatında kac kere kazanmıs 🤣
Samsun güzel dost . Hoş geldin şimdidenSamsun ilk adım nasıl bir yer kanka cuma Allah nasip ederse ordayım