- 72,718
- 38,440
- 113
Dmn IBAN bırakıldı3 adım demişiz gerek yok cano kazanmışken verelim.
Dmn IBAN bırakıldı3 adım demişiz gerek yok cano kazanmışken verelim.
JsjjsjsjsSeytanmısn la sen
3 adım demişiz gerek yok cano kazanmışken verelim.
Odul vereyımde yakamdan dussun lıstesıListedeki 3 kişi Allah'ın bir belası resmen
Aynen öyleListedeki 3 kişi Allah'ın bir belası resmen
HahahhahhahahhahzhzhzhzzhzhhzbhzhzhzhzOdul vereyımde yakamdan dussun lıstesı
Hahahahha ama birde şöyle düşün bizim sayemizde roller erken bitiyorOdul vereyımde yakamdan dussun lıstesı
HahahhzhzhhzhzhhzhhzhhahahhhahahhshahshshhzhshzhhzHahahahha ama birde şöyle düşün bizim sayemizde roller erken bitiyor
Boş ver takma ne 2 ler gittiUlan Enjoy 2000 lirayı sildi diye moralim çok bozulmuştu şu muhabbeti görünce var ya yemin ediyorum kendime geldim
TamamRolu takip edemeyen ben
Günü kurtarmıştı ondan takıyorum ya Şimdi tekrardan sıfırdan yukarı çıkmaya bak allah'tan kardeşim in holigan hesabı dün öğrendim sMS eski numara olduğu için sitenin içinden numarayı değiştirebiliyormuşsun numarayı kalksın değiştireceğim şu bin oranı alayım yaBoş ver takma ne 2 ler gitti
Vay mRolu takip edemeyen ben
Onun yatırım sartı varmıGünü kurtarmıştı ondan takıyorum ya Şimdi tekrardan sıfırdan yukarı çıkmaya bak allah'tan kardeşim in holigan hesabı dün öğrendim sMS eski numara olduğu için sitenin içinden numarayı değiştirebiliyormuşsun numarayı kalksın değiştireceğim şu bin oranı alayım ya
Senin rolü başarılı gördüm ya ölsemde gam yemem3 adım demişiz gerek yok cano kazanmışken verelim.
Hakkini helal et tamam
Ettim tamamHakkini helal et tamam