Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JoeQuanqa | Kasa 300 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,720
38,442
113
Onun yatırım sartı varmı
Vardı Meto vardı Meto dün geceden beri kovalıyorum ki 1.000 lirayı yapayım oraya yatırım diye hılgfer öyle bir 800'lük oynadım öbürleri hep slot 2 gün önce de aynısını yaptım dün arkadaştan 1000 lira aldım bin lirayı çektim çocuğa gönderdim 1000 lira ona para kalıyor içeride Onunla da uçağa girdim 500 kurtarabildim çektim yani şimdi bana bahaneleri o uçakta oynadım diye sildi ekran görüntüleri de var elimde dedim Dün niye silmediniz o zaman Allah'tan parayı yatırmadım var ya o da giderdi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,727
37,757
113
Vardı Meto vardı Meto dün geceden beri kovalıyorum ki 1.000 lirayı yapayım oraya yatırım diye hılgfer öyle bir 800'lük oynadım öbürleri hep slot 2 gün önce de aynısını yaptım dün arkadaştan 1000 lira aldım bin lirayı çektim çocuğa gönderdim 1000 lira ona para kalıyor içeride Onunla da uçağa girdim 500 kurtarabildim çektim yani şimdi bana bahaneleri o uçakta oynadım diye sildi ekran görüntüleri de var elimde dedim Dün niye silmediniz o zaman Allah'tan parayı yatırmadım var ya o da giderdi
Anladım holıganın varmı yatırım sartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...