- 64,978
- 36,249
- 113
@Passion90 teşekkürler kardoma dediiki bu işi yapsan yapsan sen yaparsın dedim tabiki hemen başlıyalım
Senden iyisini bulamazdı@Passion90 teşekkürler kardoma dediiki bu işi yapsan yapsan sen yaparsın dedim tabiki hemen başlıyalım
Bol şanslar@Passion90 teşekkürler kardoma dediiki bu işi yapsan yapsan sen yaparsın dedim tabiki hemen başlıyalım
Bol şans kankam@Passion90 teşekkürler kardoma dediiki bu işi yapsan yapsan sen yaparsın dedim tabiki hemen başlıyalım
Apoooo yerin ayrı 👊🏻☺🫡Senden iyisini bulamazdı
Eyvallah yasinim seninde öyleApoooo yerin ayrı 👊🏻☺🫡
Ufak tefek kırgınlıklar... hayat kısa apom ...Eyvallah yasinim seninde öyle
La neden onu bile bilmiyorum valla hiç sormadım da çünkü sebep bulamadımUfak tefek kırgınlıklar... hayat kısa apom ...
Seriden yapta bizede sıra gelsin Joe yoksa passion yapiscaz@Passion90 teşekkürler kardoma dediiki bu işi yapsan yapsan sen yaparsın dedim tabiki hemen başlıyalım
Hassas dönemime geldi ( regl değil )La neden onu bile bilmiyorum valla hiç sormadım da çünkü sebep bulamadım![]()
Uzatma apo 🤣La neden onu bile bilmiyorum valla hiç sormadım da çünkü sebep bulamadım![]()
Bol şansAdım 1
ortaya alırken alta tıklayıp eve aldık.
Yer var dost. Ama öncelik joe kankamSeriden yapta bizede sıra gelsin Joe yoksa passion yapiscaz
Senin yerin bende ayrı yasom ne olursa olsunHassas dönemime geldi ( regl değil )
Bol şanslarAdım 1
ortaya alırken alta tıklayıp eve aldık.
Öyle deme dost nova kıskanırYer var dost. Ama öncelik joe kankam