- 10,426
- 4,746
- 113
Altta yarı sonu diyor üstte uzatma askıda ama
Bol şansAdım 1
Hursville u20 - propetc iy 2.5 üst
Gusül abdesti ağza su alıp boğaza kadar çalkalamak, burna su çekmek ve bütün vücudu hiç kuru yer bırakmayacak şekilde yıkamak suretiyle alınır.Ya şuraya bak üstündeki maçta 2-0 oldu bizim basiretsizlik elimiz nerden değdi buna
Hiç bir kuru yermi aman tanrım bi yere değdirmeyi unuttuk tahmin etmesi xok asitGusül abdesti ağza su alıp boğaza kadar çalkalamak, burna su çekmek ve bütün vücudu hiç kuru yer bırakmayacak şekilde yıkamak suretiyle alınır.
Göbek deliği de önemliGusül abdesti ağza su alıp boğaza kadar çalkalamak, burna su çekmek ve bütün vücudu hiç kuru yer bırakmayacak şekilde yıkamak suretiyle alınır.
Kardeşim parayi buldun herhalde kaç gündür aktif göremiyorumAdım 1
Aynen canım dünden beri forumda olan ben 😀 ulan dun paksi takım golü 4.5 üst diye konu açtık 4.5k aldık 2.5k dağıttok son parada burda gitti neyse şimdi kayıp bonuslaro showKardeşim parayi buldun herhalde kaç gündür aktif göremiyorum
Bana gelmemiş dağıtımı ben dağıtım dan saymıyorum kardeşim bol şansAynen canım dünden beri forumda olan ben 😀 ulan dun paksi takım golü 4.5 üst diye konu açtık 4.5k aldık 2.5k dağıttok son parada burda gitti neyse şimdi kayıp bonuslaro show
Usta 4.5k aldık 2.5k dağıttık millet 50k alıp dağıtmıyor öyle düşün para kalmadı bize bizde güzel kazansqk bizde süsleriz illaBana gelmemiş dağıtımı ben dağıtım dan saymıyorum kardeşim bol şans
Kazan o zaman kardeşim niye kazanmiyorsunUsta 4.5k aldık 2.5k dağıttık millet 50k alıp dağıtmıyor öyle düşün para kalmadı bize bizde güzel kazansqk bizde süsleriz illa
Bi tek benim mücadelemle olmazki kazanmama yukardaki izin vermiyor çok seviyor beni istemiyorKazan o zaman kardeşim niye kazanmiyorsun
Yanlış adamlara dağıtmışsın kardeşim listede @AllanSaintMaximin ve ben olsaydık senin 4.5k şimdi 450k olmuştuAynen canım dünden beri forumda olan ben 😀 ulan dun paksi takım golü 4.5 üst diye konu açtık 4.5k aldık 2.5k dağıttok son parada burda gitti neyse şimdi kayıp bonuslaro show
300-le 500 arasındaki 200 de razıyızKaymak gibi Avusturalya maçları var bize bi 300 500 olsa iyi gider 😂
Aynen öyle kardeşim kesin gazeteci ahmethakana yedirdi paralariYanlış adamlara dağıtmışsın kardeşim listede @AllanSaintMaximin ve ben olsaydık senin 4.5k şimdi 450k olmuştu
Usta napak reklamla 4.5k kazandık gelin koşun herkes koşsun para kazandık gelin dağıtalım diye rklqm mı yapsaydı ulan ben 500 rol verip kaçıcaktın 2.5k gitti bide öyle düşün 😀Yanlış adamlara dağıtmışsın kardeşim listede @AllanSaintMaximin ve ben olsaydık senin 4.5k şimdi 450k olmuştu
Yok la rolü barrios a verdim hemen 5dk da kaybetti 😀Aynen öyle kardeşim kesin gazeteci ahmethakana yedirdi paralari
Bol şans diliyorumAdım 1