- 3,517
- 2,109
- 113
Bak herkesten istediğini de bilmiyordum1 haftadır istiyor herkesten zaten kendisi diyodu
Bak herkesten istediğini de bilmiyordum1 haftadır istiyor herkesten zaten kendisi diyodu
Kara şimşek diye tekirmi olur erkekse haydar dişiyse pakizeSağol kral bende var zaten kedim bakiyorim ona şuan Kara Şimşek adı
Kimlikli hemde
Deneme bonusu ararken Google da Forumu görmüştüm bendeBen ilk 2 yıl yemin ederim rol bölümü olduğunu bilmiyordum sadece deneme bonusu için giriyordum aktif promo filan bilmiyordum
Bende valla öyle gördüm formu puahahDeneme bonusu ararken Google da Forumu görmüştüm bende
Bende öyle üye olmuştum 🤣🤣Deneme bonusu ararken Google da Forumu görmüştüm bende
5 10 kişiye yazmış muhtemelenBak herkesten istediğini de bilmiyordum
Arizona kertenkelemin ismini senin için değiştiririm Kral isim degisikligi için 200 USD lazım varsa senin istediğin ismi koyalım 😀Kara şimşek diye tekirmi olur erkekse haydar dişiyse pakize
Aç avcunu yolluyorum 200 USD ali kefalimArizona kertenkelemin ismini senin için değiştiririm Kral isim degisikligi için 200 USD lazım varsa senin istediğin ismi koyalım 😀
Sağol Ali KemalHerneyse muhabbet iyiydi sizlere bolsans
Çarşamba üyelik kupon kazancı eksi 3000, profil gizliliği tamamen kapatılmış var sende bir şeylerHerneyse muhabbet iyiydi sizlere bolsans
Herkes aynı çukurdaki boka basmış 😀Deneme bonusu ararken Google da Forumu görmüştüm bende
Ali kefalSağol Ali Kemal
UiiiyyyAli kefal
Hikayemi beğendiysen ödülümü gönder 🤣🤣🤣🤣🤣Uiiiyyy
Herkes beni niye Zengin sanıyor yahuHikayemi beğendiysen ödülümü gönder 🤣🤣🤣🤣🤣
Gönlün zengin kankaaaHerkes beni niye Zengin sanıyor yahu
Yalan söyleme zenginsinHerkes beni niye Zengin sanıyor yahu
Burda bir zengin var oda @akin1996 puahhaYalan söyleme zenginsin
Bu hikayede yanan biz olduk fak fakirizBurda bir zengin var oda @akin1996 puahha