- 9,394
- 3,487
- 113
Bol şans dost Yazdıgın gibi gelsin de bizde seninle beraber sevinelim 😍Nba iyi başladı zor olan 04.00 daki meksika maçı gelmesi halinde konu içinden 2-3 arkadaşa şaplatırız.
Bol şans dost Yazdıgın gibi gelsin de bizde seninle beraber sevinelim 😍Nba iyi başladı zor olan 04.00 daki meksika maçı gelmesi halinde konu içinden 2-3 arkadaşa şaplatırız.
Cansın dost bakacağız kader neler örecekHayırlısı didim daha çok içeri girmeyelimde olumlu düşünelim yinede ama diğer ihtimallerinde hep göz önünde olsun sen daha iyi bilirsin 🙂
Fena fena acilis maci diye sov yapiyorladNBA de ne sayı çıkıyor lan
Her per üsr suanFena fena acilis maci diye sov yapiyorlad
Bu 32 numara Minnesota da değil miydi aqFena fena acilis maci diye sov yapiyorlad
Aynen kat iste bizi yatiran adamBu 32 numara Minnesota da değil miydi aq
Aynen kanksHer per üsr suan
Buyuk takas yaptilar. Cuk oturur diye dusunuyorumBu 32 numara Minnesota da değil miydi aq
İyi adam değil mi o niye vermişler ki bunlaraAynen kat iste bizi yatiran adam![]()
Büyük takas dedinde bugün gördüm alperene 185 milyon dolar vermişler lanBuyuk takas yaptilar. Cuk oturur diye dusunuyorum
Cok iyi de nbade cok olur takas falanİyi adam değil mi o niye vermişler ki bunlara
Aldiklari adam da iyiİyi adam değil mi o niye vermişler ki bunlara
Guzel para kankaaaaBüyük takas dedinde bugün gördüm alperene 185 milyon dolar vermişler lan