- 90,776
- 100,340
- 113
Ne uykusu dayı biz günde 3-4 saat uyuruz onda da 1 göz açıkEnişte günaydın uyuyorzundiye rahatsız etmedik
Ne uykusu dayı biz günde 3-4 saat uyuruz onda da 1 göz açıkEnişte günaydın uyuyorzundiye rahatsız etmedik
Dayı valla sen hic bu yasina kadar bi basketbol macinda 2dkka sadece 29 sayi gordunmuEvet tezgahın danışası var enişte 21.24 set veriyolar
Helal joeulan rolü açarken sana soruyoruz dm den 😅
3 p 23 fark yemişdayı dep 1ve 2 perden sonra havlu attı 20 fark dan maçı verdi adamlar
Cok sacma3 p 23 fark yemiş
Kanguru nerde@keskin4455 dayı sabah kanguruyla voleybol oynadık maç yoktu bi maça set başı 6.5 handikap açmış öndeydi 9 orandan verdi seti
Başka bir maç 18-23 tü ev favori ordan aldı seti 15 orandan bu voleybol da büyük tezgah dönüyor
Ben cikarsam kimse kalmaz cana tek basina takilirsin burada puahhaSergen hoca disariya cikarmisin kargon var😂
İşte süpriz için çok ideal 18-23 ten çevirene şaşırmadım da 7.5 handikaptan seti verdi karılar Rusya işte ne olacak her türlü dalavere var onlardaEvet tezgahın danışası var enişte 21.24 set veriyolar
Bol şansAdım 2
Don almaya çıktı çarşıdaKanguru nerde
Son 1 dk 14. 15 sayıları çok gördük dostDayı valla sen hic bu yasina kadar bi basketbol macinda 2dkka sadece 29 sayi gordunmu
Bol sansAdım 2
Bol şansAdım 2