Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
Sana öncelikle bol şanslar diyelim. Bu forumda beni herkez tanır kimse ile alacak verecek muhabbetim olmaz senle de yok. Karşılık bekleyerek kimseye para göndermedim göndermem alırken de borç olarak almam.
Dün ve bugün mesaj attım gördüğün halde dönüş yapmadın. ben senin zor zamanında yanında oldum. Hatta birinde ilaç alacağını söylemiştin gecenin 12.1 i anında dönüş yaptım hemde ihtiyacınin fazlasi ile. bir diğerinde kız arkadaşınla hastane muhabbetiydi sanirim. Rollerde gördüklerimi saymiyorum bile. Karşılık beklemedim ama en sevmediğim şey iyiliği unutan insan. Sen yapılan iyilikleri unuttun cevap vermeye bile tenezzül etmedin cevap versen yeterliydi. Herkesin zor anı olabilir hepimiz yaşıyoruz ama sen çok ayıp ettin. Hadi Allah yolunu açık etsin bol bol kazançlar sana.
Yeri burası değil dmden yaz

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
Dostum sen ne diyorsun ? Ben mesajını görmedim bu 1. İkincisi tumbetten çekim yaptığımda mesaj attın gönderdim sana 300 TL. İki gün sonra paratimde güncelleme varken bana 300 TL lazimken sen bana 300 TL gönderdin ne benim sana borcum var ne de senin bana. Özelden yazdığımız şeyleri buraya niye atıyorsun ?
Ya boşver muhattap olma özelden yazsın derdi varsa

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Ben buradayım:)))

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,355
33,017
113
Sana öncelikle bol şanslar diyelim. Bu forumda beni herkez tanır kimse ile alacak verecek muhabbetim olmaz senle de yok. Karşılık bekleyerek kimseye para göndermedim göndermem alırken de borç olarak almam.
Dün ve bugün mesaj attım gördüğün halde dönüş yapmadın. ben senin zor zamanında yanında oldum. Hatta birinde ilaç alacağını söylemiştin gecenin 12.1 i anında dönüş yaptım hemde ihtiyacınin fazlasi ile. bir diğerinde kız arkadaşınla hastane muhabbetiydi sanirim. Rollerde gördüklerimi saymiyorum bile. Karşılık beklemedim ama en sevmediğim şey iyiliği unutan insan. Sen yapılan iyilikleri unuttun cevap vermeye bile tenezzül etmedin cevap versen yeterliydi. Herkesin zor anı olabilir hepimiz yaşıyoruz ama sen çok ayıp ettin. Hadi Allah yolunu açık etsin bol bol kazançlar sana.
Özeli paylaşmak pek hoş olmamış

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,685
113
Bir sürü mesaj gelmiş mesajları görmedim. Görsem zaten yine gönderirdim. Kalkıp ulu orta yazıyorsun. Sanki dilenciymisim gibi sen bana 300 TL'yi gönderirkende ben senden istemedim sen kendin ulastin. Ayıp yani yaptığın neyse bişey demiyorum.
Screenshot_2025-06-23-15-50-51-638_com.android.chrome.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...