Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
Bir sürü mesaj gelmiş mesajları görmedim. Görsem zaten yine gönderirdim. Kalkıp ulu orta yazıyorsun. Sanki dilenciymisim gibi sen bana 300 TL'yi gönderirkende ben senden istemedim sen kendin ulastin. Ayıp yani yaptığın neyse bişey demiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 802962
Ya boşver parası bitmiş sallıyor işte. Düzgün biri olsa dmden yazar burdan değil

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,513
28,818
113
Tamam yaptıysan sorun yok sende özelden bir şey için yazmışsın para değil başka konu için yazmışsın onu da yeni gördüm. Kalkmış mesajları atıyor buraya ne diyeyim bişey demiyorum
Kardo özelde biraz yazayım sana. Özeli buraya karıştırmayalım. Mülayim dostumuz hakkında

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,685
113
Kardo özelde biraz yazayım sana. Özeli buraya karıştırmayalım. Mülayim dostumuz hakkında
ben karıstırmıyorum zaten dostum karıstıran kendısı. Ozelden yazılan mesajı buraya paylaşan kendısı. Bir sürü mesaj var girip bakmadım mesajlara görsem zaten cevap verirdim. Yaptığı ayıp , hoş değil.

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
Mülayimi tanımam etmem fakat 2 kere yanlış yaptı herkese. Rolling takipmettik 40 sayfa. Mülayim yoktu. Son maç geldi parayı aldı gitti. Neymiş efendim arkadaşıymış hep birbirlerine veriyorlarmış. Madem öyle neden konu açıyorsunuz. Whatsapptan birbirinize atın kuponları

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
ben karıstırmıyorum zaten dostum karıstıran kendısı. Ozelden yazılan mesajı buraya paylaşan kendısı. Bir sürü mesaj var girip bakmadım mesajlara görsem zaten cevap verirdim. Yaptığı ayıp , hoş değil.
Havlayan köpek ısırmaz reis :)

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,685
113
Mülayimi tanımam etmem fakat 2 kere yanlış yaptı herkese. Rolling takipmettik 40 sayfa. Mülayim yoktu. Son maç geldi parayı aldı gitti. Neymiş efendim arkadaşıymış hep birbirlerine veriyorlarmış. Madem öyle neden konu açıyorsunuz. Whatsapptan birbirinize atın kuponları
kazanırsam yanlış düşünce olmasın dıye bu arkadaşlar vardı demiyorum konu içinden arkadaşlar seçiyor zaten kendilerini. Sadece parayı gondermek için mesaja bakıyorum o ara ıster ıstemez mesaj gelmiş oluyor gormuyorum dogal olarak. Neyse dostum uzatmaya gerek yok canı sağolsun.

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
29,750
113
Ben senin mesajını göruyorsam sende görecektin kardeş.
Neyse uzatmaya gerek yok şansın da bahtında açık olsun

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Bura karışır. Herkese bol şanslar

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,513
28,818
113
Ben senin mesajını göruyorsam sende görecektin kardeş.
Neyse uzatmaya gerek yok şansın da bahtında açık olsun
Kardo senin de başından geçiyor mesajları görmeyebilirsin. İkiniz de eli bol adamsınız. Bir anlık öfkeyle gerek yok. Olur böyle şeyler. Bu forum az ekmeğini yemedi.

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
kazanırsam yanlış düşünce olmasın dıye bu arkadaşlar vardı demiyorum konu içinden arkadaşlar seçiyor zaten kendilerini. Sadece parayı gondermek için mesaja bakıyorum o ara ıster ıstemez mesaj gelmiş oluyor gormuyorum dogal olarak. Neyse dostum uzatmaya gerek yok canı sağolsun.
Dediğim gibi kazanmanın tadını çıkar , moral bozarsan sinirle parayı kaybedersin

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
Senin arpanı kestim rollerden dişladim halen aynı devam ediyosun. Rolling takibini Meslek edinen bu arkadaşı sizin de dışlamanizi tavsiye ederim kimseye faydası olmaz parayi alir arkasina bile bakmaz gider.
Dışlamadın ben hiç katılmadım. Sen 2 kere gelip haksız olarak aldın. Kimin kimde hakkı varsa haram olsun

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
29,750
113
Kardo senin de başından geçiyor mesajları görmeyebilirsin. İkiniz de eli bol adamsınız. Bir anlık öfkeyle gerek yok. Olur böyle şeyler. Bu forum az ekmeğini yemedi.
Benin hayatta en sevmediğim şey nankör insandır kardeşim. Beni görüp bi cevap vermesi yeterliydi para pulla işimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...