Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojobet 10 Milyon 😱

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,504
875
113
Kardeşim inanmayın şunlara cahilmisiniz nesiniz ya

Ula kim hesabında 10MİLYON bırakıp yatıp uyur

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
1,310
113
Jojo bol keseden neden kod attığı belli oldu mk😅

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
1,310
113
Kardeşim inanmayın şunlara cahilmisiniz nesiniz ya

Ula kim hesabında 10MİLYON bırakıp yatıp uyur
Bak sana başımdan geçen bir olay anlatayım sene 2019 50 k param var 10 k tümbete yatırım yaptık rulet 100 k oldu bir anda bende anlamadım sonra dedim keyif yapayım 50 k ezeyim zevkine olursa olur dedim egt jacpot düştü kasa oldu 480 bin gece 3 saat abim ben ikimiz viski aldık o saate içiyoruz kafamız iyi kasa 800 k oldu çok iyi hatırlıyorum tabi durmak yok devam sabak bi uyandım iki kez 50 bin 50 bin hesabıma para girişi olmuş yani kafa kıyak 800 k dan sonra ne oldu hatırlamıyorum 100 bin çekmişim sana yemin ederim ki aynen böyle 😀😀

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Bak sana başımdan geçen bir olay anlatayım sene 2019 50 k param var 10 k tümbete yatırım yaptık rulet 100 k oldu bir anda bende anlamadım sonra dedim keyif yapayım 50 k ezeyim zevkine olursa olur dedim egt jacpot düştü kasa oldu 480 bin gece 3 saat abim ben ikimiz viski aldık o saate içiyoruz kafamız iyi kasa 800 k oldu çok iyi hatırlıyorum tabi durmak yok devam sabak bi uyandım iki kez 50 bin 50 bin hesabıma para girişi olmuş yani kafa kıyak 800 k dan sonra ne oldu hatırlamıyorum 100 bin çekmişim sana yemin ederim ki aynen böyle 😀😀
Aynen kanka

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
1,310
113
Yani demek istediğim insan herşeyle karşılaşiyor şimdi ise izmarit topluyorum 800 bin = izmarit 😃

salarda493

Kaybetmek Ìhtimali olmasaydı..Kim kumar oynardı?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
696
113

Ekli dosyalar

salarda493

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
696
113
insanların dertlerine bak bizde 1.5 k cekecez gece 4 den beri sıkıntı ediyorum 😀 düşünmelik bi durum yokmus
geceden beri temsilcilere neler neler dedim 😀 10 milyon olsa acaba ne yaparım düşünmek lazm 😀

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
1,310
113
Forum ana sayfa betco şikayet dolu mk jojo yapmış çok mu hem adamlar ne güzel yapmış zenginden alıp fakir fukaraya kod olarak geri veriyor 🤣

salarda493

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
696
113
Yatırım şartını kaldırırsa jojo anlaki bu arkadaşın milyonları dagıtyor 😀😀

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,337
4,154
113
yalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
ihtimal vermiyorum da harbiden yaşandıysa bu durum tam gerizekalıymış
Doğru olsa da sitelerin kendi şerefsizliği bence