- 1,815
- 1,310
- 113
Sen olayı nerden anladın ben onu anlamadım😃Konuya bak çay demle.eee benimde 50 milyonunu sifirladilar diye bı iddiaa atayım ortaya.sen bu kafayla yasala git zaten kardes
Sen olayı nerden anladın ben onu anlamadım😃Konuya bak çay demle.eee benimde 50 milyonunu sifirladilar diye bı iddiaa atayım ortaya.sen bu kafayla yasala git zaten kardes
Kanka adamlar aylık 50 milyon işlem var bakma biz burada fakiriz mk 🤣Kardeşim inanmayın şunlara cahilmisiniz nesiniz ya
Ula kim hesabında 10MİLYON bırakıp yatıp uyur
Biz fakir değiliz kardeşim açlıktan ağzımız kokuyo fakirler gene rütin yaşıyor m.Kanka adamlar aylık 50 milyon işlem var bakma biz burada fakiriz mk 🤣
Bak sana başımdan geçen bir olay anlatayım sene 2019 50 k param var 10 k tümbete yatırım yaptık rulet 100 k oldu bir anda bende anlamadım sonra dedim keyif yapayım 50 k ezeyim zevkine olursa olur dedim egt jacpot düştü kasa oldu 480 bin gece 3 saat abim ben ikimiz viski aldık o saate içiyoruz kafamız iyi kasa 800 k oldu çok iyi hatırlıyorum tabi durmak yok devam sabak bi uyandım iki kez 50 bin 50 bin hesabıma para girişi olmuş yani kafa kıyak 800 k dan sonra ne oldu hatırlamıyorum 100 bin çekmişim sana yemin ederim ki aynen böyle 😀😀Kardeşim inanmayın şunlara cahilmisiniz nesiniz ya
Ula kim hesabında 10MİLYON bırakıp yatıp uyur
Aynen kankaBak sana başımdan geçen bir olay anlatayım sene 2019 50 k param var 10 k tümbete yatırım yaptık rulet 100 k oldu bir anda bende anlamadım sonra dedim keyif yapayım 50 k ezeyim zevkine olursa olur dedim egt jacpot düştü kasa oldu 480 bin gece 3 saat abim ben ikimiz viski aldık o saate içiyoruz kafamız iyi kasa 800 k oldu çok iyi hatırlıyorum tabi durmak yok devam sabak bi uyandım iki kez 50 bin 50 bin hesabıma para girişi olmuş yani kafa kıyak 800 k dan sonra ne oldu hatırlamıyorum 100 bin çekmişim sana yemin ederim ki aynen böyle 😀😀
insanların dertlerine bak bizde 1.5 k cekecez gece 4 den beri sıkıntı ediyorum 😀 düşünmelik bi durum yokmusVay arkadaş bu bende olsa valla intihar ederim kanka lar yasaldan devam etmek lazımEkli dosyayı görüntüle 958246
Düşüncene saygı duyuyorumAynen kanka
geceden beri temsilcilere neler neler dedim 😀 10 milyon olsa acaba ne yaparım düşünmek lazm 😀insanların dertlerine bak bizde 1.5 k cekecez gece 4 den beri sıkıntı ediyorum 😀 düşünmelik bi durum yokmus
Valla evini basarsın o kesin 😃geceden beri temsilcilere neler neler dedim 😀 10 milyon olsa acaba ne yaparım düşünmek lazm 😀
Aylık 50 milyon işlem hacmi olan adamın hesabını bırak jojo yu en üçkağıtçı site bile sifrilamazKanka adamlar aylık 50 milyon işlem var bakma biz burada fakiriz mk 🤣
Güzel şaka 10 milyon 2 evvparsı seni şakacı 😂😂😂Vay arkadaş bu bende olsa valla intihar ederim kanka lar yasaldan devam etmek lazımEkli dosyayı görüntüle 958246
Doğru olsa da sitelerin kendi şerefsizliği benceyalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
ihtimal vermiyorum da harbiden yaşandıysa bu durum tam gerizekalıymış
ödeyen site var mıJoJo ödemiyor o rakamları