Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojobet 10 Milyon 😱

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,600
9,945
113
Merhabalar bende izninizle sohbete katılmak istiyorum.
Henüz 1dkbet'de işe başlamamıştım sürekli oynadığım site'ye 50.000 TL yatırım yaptım.. Her ay yapıp şansımı denerdim.. Kendimce taktiğim vardı crazy time geldikten sonra 50 el bekleyip her el crazy time kartına basıyordum gelene kadar veya param bitene kadar.
Crazy time oynuyordum Crazy Time kartına 2000 TL bastım.
x750 attı. 1.500.000 TL kazandım sandım..
Hesap bakiyem 50 bin TL ile anında sınırlandırıldı.. Kuralımız var bu oyunda max 50 BİN kazanç limiti var dediler..
İtiraz edecek bir yer yok kuralda kural diyorlar. Peki dedim ben bunu bilmeden sürekli oynuyordum.. Lütfen geçmiş kayıplarımı verin o halde?
Tabikide onlarıda vermediler..
Sen bu açık sözlülükle yakında a101 kasiyeri olursun reis

Theodere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
1,241
93
Roni diye isim mi olur amk adamlar isimden dolayı ödememiş

artiihhahmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
639
188
43
Jojo tam oe boyle miktarlari global sitelerde oynican stake gamdom yok zart bet zort bet birak ya

hasCons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
201
43
yalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
ihtimal vermiyorum da harbiden yaşandıysa bu durum tam gerizekalıymış
bırakılabilir 10 milyon bir günde çekim olmazmi

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
629
295
63
yalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
ihtimal vermiyorum da harbiden yaşandıysa bu durum tam gerizekalıymış
Her zaman makara yapiyorsun falan filan ciddiye almiyorsun kimseyi ama ilk kez bu sefer sana hak veriyorum. He yalan dir demiyorum ama cokda inandirici gelmedi banada