- 8,444
- 7,153
- 113
yahu senden 500 almadimi vermedimi parani faiz nedir allah askinaDün bana 500 atmış üstüne küfür edip gitmiş. Şimdi kazanmış IBAN at 1300 daha atayım diyor. Dün IBAN mı attım sanki bulmuş atmış. Şimdi IBAN sal diyor![]()
yahu senden 500 almadimi vermedimi parani faiz nedir allah askinaDün bana 500 atmış üstüne küfür edip gitmiş. Şimdi kazanmış IBAN at 1300 daha atayım diyor. Dün IBAN mı attım sanki bulmuş atmış. Şimdi IBAN sal diyor![]()
yahu senden 500 almadimi vermedimi parani faiz nedir allah askina
ne diim meting.O benden alırken ben vaktinde dedigim tutarı öderken iyimiydi sözünü tutsun 1500 atacaktı
ne diim meting.
bi sal beni aq bende olsa ben verecem ac konu bitsin aqBoş yapıyorsun ben sana 500 e 1k diyeyim günü gelince 500 verip kaçayım sen bunu kabul edeceksen birşey diyemem.
İnsan sarrafı emmim benim arada kaldın yinebi sal beni aq bende olsa ben verecem ac konu bitsin aq
🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️🙋♂️bi sal beni aq bende olsa ben verecem ac konu bitsin aq
Bunamis dayinİnsan sarrafı emmim benim arada kaldın yine
yahu ben ne yapayim adam vermio zorlamiİnsan sarrafı emmim benim arada kaldın yine
Öyle de deme be meto dost. O da benim gibi saf herkese inanıyor işteBunamis dayin
alakasi yok adam vermiyorsa ben ne yapayimÖyle de deme be meto dost. O da benim gibi saf herkese inanıyor işte
Senin gibi demek istedin sanırımÖyle de deme be meto dost. O da benim gibi saf herkese inanıyor işte
Sende haklısın. Neyse ben karışmayımalakasi yok adam vermiyorsa ben ne yapayim
al su meting. basimdan intihar sebebim olacak awSende haklısın. Neyse ben karışmayım
Hepiniz yaşlı başlı adamsınız bir genç olarak tavsiyem şudur ki kendinize gelin. Teşekkürler. İyi günleral su meting. basimdan intihar sebebim olacak aw
anlamioHepiniz yaşlı başlı adamsınız bir genç olarak tavsiyem şudur ki kendinize gelin. Teşekkürler. İyi günler
telekom 4 dur ariyor kampanya zart zurt isim var gidiom 1 Dk surmez dio musait degilim diom 1 DJ dio actim megafonu dinliom konustu konustu siz beni dinlemiyorsunuz dedi kapadi🤣🤣Hepiniz yaşlı başlı adamsınız bir genç olarak tavsiyem şudur ki kendinize gelin. Teşekkürler. İyi günler
Bir daha ararlarsa benim numaramı verirsin. 😂😂😂 Ben hesabını sorarım onlara 😂telekom 4 dur ariyor kampanya zart zurt isim var gidiom 1 Dk surmez dio musait degilim diom 1 DJ dio actim megafonu dinliom konustu konustu siz beni dinlemiyorsunuz dedi kapadi🤣🤣
bikmiolarBir daha ararlarsa benim numaramı verirsin. 😂😂😂 Ben hesabını sorarım onlara 😂