- 34,577
- 23,396
- 113
Slk bunlar yemin ederim 😂bikmiolar
Slk bunlar yemin ederim 😂bikmiolar
sonucOrispi prenses Allah belanı versin 2 kere 90 küsur düşüşe x atmadı 5k olacaktı 2k çekecektim lanet olsun böyle şansa
Atmaz abi atmaz. Pragmatic pisliktir. Bgaming ondan iyi.Orispi prenses Allah belanı versin 2 kere 90 küsur düşüşe x atmadı 5k olacaktı 2k çekecektim lanet olsun böyle şansa
Abi push gaming sağlayacısı vardı akıyordu oyunlar Türkiye pazarından çekilmeseydi iyiydi.Atmaz abi atmaz. Pragmatic pisliktir. Bgaming ondan iyi.
push gorunce aklima meting. geldi🤣🤣Abi push gaming sağlayacısı vardı akıyordu oyunlar Türkiye pazarından çekilmeseydi iyiydi.
Yav ne yazsak ateşin ortasına atıyorsun beni 😂push gorunce aklima meting. geldi🤣🤣
Stake'te vardır o zaman bakıyımAbi push gaming sağlayacısı vardı akıyordu oyunlar Türkiye pazarından çekilmeseydi iyiydi.
Kral , retro tape miydi bi oyun vardı tam 5 kere Max win almıştım bets10 da oynarken. Adamlar sonra çekildiler niyeyse . Bak bakalım umarım vardırStake'te vardır o zaman bakıyım
Tmmdır. Dediğim oyuna da bakarsın sana zahmet
Vay mk yasak diyor oynatmıyor. Demek ki kazandıran slotmuş 🤣Kral , retro tape miydi bi oyun vardı tam 5 kere Max win almıştım bets10 da oynarken. Adamlar sonra çekildiler niyeyse . Bak bakalım umarım vardır
Adamlar gitmiş abi
Sonuç kötü sıfırlanır birazdan
holiye saalican geneSonuç kötü sıfırlanır birazdan
O ayrı 2k çeksekte saracağızholiye saalican gene
pekiO ayrı 2k çeksekte saracağız![]()