Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojobet 10 Milyon 😱

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,804
6,167
113
1300 istemiyorum sözünde dur 1k daha at yeterli. Görsel falan atıp seni daha fazla rencide etmek istemiyorum. @kadircan4747 dayin bilir. Dayin ulu orta yazarken adin çıkmasın diye mesajları sildirdim. İyilik yap kötülük bul önüne ala memleket
Sana her zmaan cevap yazmıs maaşısım yatmamış hattım kapalı dedim 3 kurus için niye yalan diyeyim la adımın mk paranı attım sen gerisini düşünme

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,094
113
Sana her zmaan cevap yazmıs maaşısım yatmamış hattım kapalı dedim 3 kurus için niye yalan diyeyim la adımın mk paranı attım sen gerisini düşünme
Kardeşim benim seninle bir derdim yoktur. Hadi maaşın vs yatmadı orasını geçtim. Mesajlara cevap vermiyorsun . 500 at 1500 atayım dedin lafını neden yiyorsun üstüne küfür ediyorsun

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,804
6,167
113
Kardeşim benim seninle bir derdim yoktur. Hadi maaşın vs yatmadı orasını geçtim. Mesajlara cevap vermiyorsun . 500 at 1500 atayım dedin lafını neden yiyorsun üstüne küfür ediyorsun
Yahu aga sen niye anlamıyorsun gotumde WiFi yok benım ha la tek yaşıyorum ben hat kapalıydı diyorum güzel dostum