- 3,140
- 3,748
- 113
wwwwwwwwoooooooooonnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkürler çocuklar.
dewanketeşekkürler çocuklar.
bu mesaja kadar konuda en az 1 mesajı olan ve bu gönderiyi beğenen 3 kişiye 20 tl gönderilecektir.
çekiliş 16:30
Beklemedeyiz baskanteşekkürler çocuklar.
bu mesaja kadar konuda en az 1 mesajı olan ve bu gönderiyi beğenen 3 kişiye 20 tl gönderilecektir.
dost biraz haksızlık oluyor gibi böyle biz en baştan beri bekliyoz kupon tutunca gelenlerdd dahil oluyor böyle ama roll senin sen bilirsinteşekkürler çocuklar.
Bu sefer cıksın bana senıde tebrık ederım demek ıstedıgım buydunkombın de kazandırıyorteşekkürler çocuklar.
Tebrikler dostteşekkürler çocuklar.
benim demek istediğim baştan sona takip edenleri çekilişle al neyse dost sen bilirsin işini ilk defa yapmıyorsun dün yedekteydim bugün inşallah çıkar@banko1 hocam sen önceki çekilişte alacağını aldın
@berkayaydin6 son kupon tutmadan önce mesaj atması ve son gönderiyi beğenmesi yeterli hocam. yoksa üzülüyorum insiyatifle seçince. her rollde böyle yaptım.
kural mı vardı ?@banko1 hocam sen önceki çekilişte alacağını aldın
@berkayaydin6 son kupon tutmadan önce mesaj atması ve son gönderiyi beğenmesi yeterli hocam. yoksa üzülüyorum insiyatifle seçince. her rollde böyle yaptım.
neyse hocam uzatmak istemiyorumkural mı vardı ?![]()
Farketmezberkayaydin6
ubasoll13
Yilmazseko21
Eren44
isterseniz 4lü 15er atayım beyler çekilişsiz
ister 4de3 e 20 olsun
size bilirsiniz
banada farketmezberkayaydin6
ubasoll13
Yilmazseko21
Eren44
isterseniz 4lü 15er atayım beyler çekilişsiz