- 79,010
- 51,002
- 113
Sağlık olsun abi
Böyle cana sokayim bro parasında değilim ama niye bi kere gelmezmi yaw kafamıza skcaz birgün bu moralle awYattık brom canın sağolsun
İnişli çıkışlı bu işlerBöyle cana sokayim bro parasında değilim ama niye bi kere gelmezmi yaw kafamıza skcaz birgün bu moralle aw
Calisiyorum kanka barmenlik yapiyorum gecici sureligine ajsjshshsh
cebimdeki son parayı 163,5 üste basmıştım 81 81 1 dk vardı 9 sn kala dep 2 atış birini attı öyle bitti cidden imkansız şeyler ama gelmemesi için her şey oluyorYaw kumarında bi namusu olur neyse yaw boşver uzun bir ara vercem sokayim kumarına zamanı alıyor parayı aliyo hayatı alıyor verdiği bisey yok

Böyle inişin çıkışına sokamİnişli çıkışlı bu işler
Bugün yattığım maçları atsam oturup ağlarsın bro 10 a2 den set verdi lavuk 10k gitticebimdeki son parayı 163,5 üste basmıştım 81 81 1 dk vardı 9 sn kala dep 2 atış birini attı öyle bitti cidden imkansız şeyler ama gelmemesi için her şey oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 358914
Kanka gecmis olsun takip edemedim konuyuYaw kumarında bi namusu olur neyse yaw boşver uzun bir ara vercem sokayim kumarına zamanı alıyor parayı aliyo hayatı alıyor verdiği bisey yok
kaybetme korkusu oldu mu kazanma ihtimalin olmuyor neyse geçmiş olsun bugünde mutsuz uyuyalımBugün yattığım maçları atsam oturup ağlarsın bro 10 a2 den set verdi lavuk 10k gitti
Aga bu gercek olamaz ya 10a 2 ne aw tenisde 5-0 40-0dan set vermekten gibi biseyBugün yattığım maçları atsam oturup ağlarsın bro 10 a2 den set verdi lavuk 10k gitti
Kanka gecmis olsun takip edemedim konuyu
Aw kendini kandiriyon boşuna gelsede boşkaybetme korkusu oldu mu kazanma ihtimalin olmuyor neyse geçmiş olsun bugünde mutsuz uyuyalım
Kanka birakabilsek bizim icin en hayirlisi o. Kumari birakan adam her gecen gun maddi manevi anlamda kazancta olurUfak isyanlar kanka uzun aranın zamanı geldi asla büyük konuşmadım şimdiye kadar ama inşallah birakacaz kumar eski kumar değil zevki yok hep hile hurda
aynen dost bide işe uykusuz gidecez gereksiz yereAw kendini kandiriyon boşuna gelsede boş
İyi güzel var mı düzelmeCalisiyorum kanka barmenlik yapiyorum gecici sureligine ajsjshshsh
Yok be kanka avans cekip kumara veriyoruz yine borclari bitirebilsek iyi calisirkenİyi güzel var mı düzelme
İnşalllah düzelirsin dostum geri dönersin prime zamanlarınaYok be kanka avans cekip kumara veriyoruz yine borclari bitirebilsek iyi calisirken
Yaz aylari bizimdir dostum belki olur agustosdaİnşalllah düzelirsin dostum geri dönersin prime zamanlarına