- 34,546
- 19,157
- 113
Öğlen biraz çevrim yapacam dedim masa tenisinde baya verdik boş yere bıraktım şimdi yine deneyecem bakalım umarım yükselir
Bol şanslarÖğlen biraz çevrim yapacam dedim masa tenisinde baya verdik boş yere bıraktım şimdi yine deneyecem bakalım umarım yükselir
Bol şansÖğlen biraz çevrim yapacam dedim masa tenisinde baya verdik boş yere bıraktım şimdi yine deneyecem bakalım umarım yükselir
Basket mi oynucanÖğlen biraz çevrim yapacam dedim masa tenisinde baya verdik boş yere bıraktım şimdi yine deneyecem bakalım umarım yükselir
Hadi bol şanslarPhoneix 247.5 üst 2 k basildi
Hedef kaçPhoneix 247.5 üst 2 k basildi
Ne kadar varki çevrim kaç para yatırdım kaç bonus aldın nasıl 8 k ile çevrim bitmiyor ya ,Öğlen biraz çevrim yapacam dedim masa tenisinde baya verdik boş yere bıraktım şimdi yine deneyecem bakalım umarım yükselir
Bol şansPhoneix 247.5 üst 2 k basildi
Saygılar nasilain dostumBol şans
500 lira beni dolandıran site 😁 2 hafta ugrastirdilar sonra hesabımda ki parayı ödemeden hesabımı kapattılar 2 sene önce falandi geçmiş olsun dostum odemeslerBeyler grandpasha dolandırıcı sitesinde tanıdığı olan varsa paranın 100 de 30 unu vericem ayrıca siteye bağlanıp neden kansuozcanın bakiyesine çöküp hesabını sildimiz anaparasını göndermiyosunuz diye ss lıp bana özelden mesaj atan herkese 50 şer tl payfix atacağım iyi akşamlar
Çok şükür kardo sen nasılsınSaygılar nasilain dostum
Para bitmeden cevrimin bitmesiHedef kaç