- 66,397
- 32,260
- 113
@JustWatch abi Senegal kadınlar son per üst olur
Dolandırıldik desene 😂😂konu acalim😛😛😂Valla bende katılamadım partiye :\
Recep abimiz yapmaz öyle döner iyi Bi zamandaDolandırıldik desene 😂😂konu acalim😛😛😂
Sknti yok dost cani saqolsun bisey bekleyecek olsam yazardm ederdm burada bi dostumuzun kazanmasina her zmn seviniyorumRecep abimiz yapmaz öyle döner iyi Bi zamanda
Gavur siitelerinden zenqin deqiliz qariban kazansin 😍😍Sknti yok dost cani saqolsun bisey bekleyecek olsam yazardm ederdm burada bi dostumuzun kazanmasina her zmn seviniyorum
Offf off dost cok sknti ya qirmssn valla uzuldum😣Kasa bitti 13 k kasa masada yarim saatte bitti maaş yatmayaydı iyiydi
Bende boyle artik anasini sikerim böyle kumarın on adım yapiyoz 3.4 oran bulacak hepsini bascanOfff off dost cok sknti ya qirmssn valla uzuldum😣
Hepsini basmakta sknti be dost banko qordun maclara basacanBende boyle artik anasini sikerim böyle kumarın on adım yapiyoz 3.4 oran bulacak hepsini bascan
Yok la en azından beklenti yok zamanından gitmiyo basacam hepsini 3.4 orana geldimi bi daha başdan o gün sanalıysan zenginsin şanslı değilsen bir daha caliscanHepsini basmakta sknti be dost banko qordun maclara basacan
Bak haklisin o qun sansin varsa bin oran alirsn o bile qelir tesaduf bende cok hizli olup bitmesinden yanayımYok la en azından beklenti yok zamanından gitmiyo basacam hepsini 3.4 orana geldimi bi daha başdan o gün sanalıysan zenginsin şanslı değilsen bir daha caliscan
Herşey tesadüf biz nasip diyoruz hayatımız zaten kararmış bari kazanacaksak iyi kazanalimBak haklisin o qun sansin varsa bin oran alirsn o bile qelir tesaduf bende cok hizli olup bitmesinden yanayım
Tesadufen yasiyoruz bizim qibi insanlar qunubirlik. Hayat yasar 😂😂qariban qeldik qariban qideriz😂Herşey tesadüf biz nasip diyoruz hayatımız zaten kararmış bari kazanacaksak iyi kazanalim
Imza önemli dostTesadufen yasiyoruz bizim qibi insanlar qunubirlik. Hayat yasar 😂😂qariban qeldik qariban qideriz😂
Islak imza olmasi sartmi😂Imza önemli dost
Biz zaten kazanmışız bro farkindalik kazanmışız daha ne kazancazbizden adam olmayacağını öğrenmişiz @Shellac cano bura kitlermisin yine hayaller pertBiz ne zaman kazanacaz