Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kaan03 / Kasa 210 Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
@Kaan03 ödülüm geldi teşekkür ederim dostum yüreğine sağlık 🍀🙏

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Laaaa dostlar aldığım ödülleri mi sayiyorsunuz anlamadım ben ,kaç saattir buradayım ben

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Anlaşıldı dostum yarın ola hayrola, ağzımdaki lokmayı sayandan Dost olmaz vesselam haydi hayırlı sabahlar herkese
Valla ben takıldım sana maksat iki gülelim az once 17k kaybettim sinirlerim bozulmuştu yakınlık görüp seninde samimiyetine güvendiğim için iki kelam ettim eger kırdıysam seni özür

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Valla ben takıldım sana maksat iki gülelim az once 17k kaybettim sinirlerim bozulmuştu yakınlık görüp seninde samimiyetine güvendiğim için iki kelam ettim eger kırdıysam seni özür
Saçmalama dostum kırılmadim kaybın içinse çok üzüldüm 🙏🥺

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Geçmiş olsun erkanim :(
Şimdi kendim kaybetmis gibi canım yandı..az mazda değil,benim bı buçuk aylık maaşım neredeyse :(( MK kan emicileri hep kazanıyor bisekilde :(
Umarım geri toplarsın kardeşim..kendini teselli etmeyi ogrenirsen toparlamanda kolay olur amma işte insanın içi bı yanınca uykuda çözmüyor o yangını..
Sen takılmak kafa dagitmak istedikçe bana takıl alinmam asla ...ormanda sanada bı kulübe yaparız sorun değil...bı bardakda senin için çay koruz ;)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...