Napıyon birikim mi yapıyon 🙄🤔@Kaan03 ödülüm geldi teşekkür ederim dostum yüreğine sağlık 🍀🙏
Tebrikler
Kısmet dostum ☘ yarın ola hayrolaNapıyon birikim mi yapıyon 🙄🤔
Ev alcak şimdiden yastık altini dolduyor puahhaNapıyon birikim mi yapıyon 🙄🤔
Bide ben rol yapammi YakupNapıyon birikim mi yapıyon 🙄🤔
Ormanda bı göz çam arası yeter onaEv alcak şimdiden yastık altini dolduyor puahha
Hayalleri daha büyük gibi duruyor benceOrmanda bı göz çam arası yeter ona)
Takılıyorlar şakasına,ben öyle algiladimLaaaa dostlar aldığım ödülleri mi sayiyorsunuz anlamadım ben ,kaç saattir buradayım ben
Ben öyle algılamaladim maalesef dostumTakılıyorlar şakasına,ben öyle algiladim
Hep yakup un sucu kendisi sayiyormus bizim gozumuz yok dost daha çok odul al senLaaaa dostlar aldığım ödülleri mi sayiyorsunuz anlamadım ben ,kaç saattir buradayım ben
At ibanBide ben rol yapammi Yakup)
Anlaşıldı dostum yarın ola hayrola, ağzımdaki lokmayı sayandan Dost olmaz vesselam haydi hayırlı sabahlar herkeseHep yakup un sucu kendisi sayiyormus bizim gozumuz yok dost daha çok odul al sen
Valla ben takıldım sana maksat iki gülelim az once 17k kaybettim sinirlerim bozulmuştu yakınlık görüp seninde samimiyetine güvendiğim için iki kelam ettim eger kırdıysam seni özürAnlaşıldı dostum yarın ola hayrola, ağzımdaki lokmayı sayandan Dost olmaz vesselam haydi hayırlı sabahlar herkese
Saçmalama dostum kırılmadim kaybın içinse çok üzüldüm 🙏🥺Valla ben takıldım sana maksat iki gülelim az once 17k kaybettim sinirlerim bozulmuştu yakınlık görüp seninde samimiyetine güvendiğim için iki kelam ettim eger kırdıysam seni özür
??? He bideAnlaşıldı dostum yarın ola hayrola, ağzımdaki lokmayı sayandan Dost olmaz vesselam haydi hayırlı sabahlar herkese
Geçmiş olsun erkanimValla ben takıldım sana maksat iki gülelim az once 17k kaybettim sinirlerim bozulmuştu yakınlık görüp seninde samimiyetine güvendiğim için iki kelam ettim eger kırdıysam seni özür