Şansın bulaşıcı dostum 🥰🙏😅Tebrikler @Kaan03
Bol böl şanslar dost 🙏 ☘Adım 3 hadi bol şanslar basketbol deneyelim Ekli dosyayı görüntüle 720328
Bundan sonra son adım gelecek hadi bakalım hepimiz kazanırız inşallahAdım 3 hadi bol şanslar basketbol deneyelim Ekli dosyayı görüntüle 720328
Umarım dostum yaparsın sen 🙏☘Bundan sonra son adım gelecek hadi bakalım hepimiz kazanırız inşallah
Basketbol a bağlı ins bakalımUmarım dostum yaparsın sen 🙏☘
Bolsans KaanBundan sonra son adım gelecek hadi bakalım hepimiz kazanırız inşallah
Son adım dahada düşünmen gerek dostum burası gelsin halledersin sen İnanıyorum 🙏Basketbol a bağlı ins bakalım
Evet favoriEv ağır favori olsa gerek bakıyorum şu an
Reis yaşıyor musun senBolsans Kaan
@yakup1997 sponsorluk için tşkler.
Bol şnsAdım 3 hadi bol şanslar basketbol deneyelim Ekli dosyayı görüntüle 720328
TeşekkürlerBol şns
Şükür dewam mucadeye,,iyisindir inşallah görüşmeyeli..neyse rolünü bolmeyimReis yaşıyor musun sen
Iyiyim abi ne bölmesi estağfurullah yaw nasıl gidiyor iyisindir umarımŞükür dewam mucadeye,,iyisindir inşallah görüşmeyeli..neyse rolünü bolmeyim
Kaanim şansın bol olsun.
11 aydır burada takılıyorum,malum bizim eski yerde sohbet edecek kimse kalmadı..onlarda zaten buraya taşındı..Ruhumda değişen pek birşey yok aynı,ama bedenen fixiken iyice hayat yıprattı,zaman ve bu illet biliyorsun ki çok acımasız...sonuç olarak şukretmeye dewam ...Iyiyim abi ne bölmesi estağfurullah yaw nasıl gidiyor iyisindir umarım
İnşallah abi teşekkür ederim özelden yaz konuşalım musait olunca11 aydır burada takılıyorum,malum bizim eski yerde sohbet edecek kimse kalmadı..onlarda zaten buraya taşındı..Ruhumda değişen pek birşey yok aynı,ama bedenen fixiken iyice hayat yıprattı,zaman ve bu illet biliyorsun ki çok acımasız...sonuç olarak şukretmeye dewam ...
Umarım son adımında gelir yüzler güler kardeşim..