- 22,999
- 9,078
- 113
yeme bari yemeeee
Bol sansArkadaşlar şuan zaten yeniyor yenerse 2 kişiyi 500 atalım dün den beri jojo dan iyi çektim bugün de maksat param. 2 kişinin işini görsün aciyom öyle tek maçtan tek golden gidiyor du şimdi umarım gelir
Herkese bol şans
Bol şansArkadaşlar şuan zaten yeniyor yenerse 2 kişiyi 500 atalım dün den beri jojo dan iyi çektim bugün de maksat param. 2 kişinin işini görsün aciyom öyle tek maçtan tek golden gidiyor du şimdi umarım gelir
Herkese bol şans
Bol şanslar dostArkadaşlar şuan zaten yeniyor yenerse 2 kişiyi 500 atalım dün den beri jojo dan iyi çektim bugün de maksat param. 2 kişinin işini görsün aciyom öyle tek maçtan tek golden gidiyor du şimdi umarım gelir
Herkese bol şans
Dur dost umutsuzluk yok gelecek o kupon burayaValla ha şans yok abi ya gayri atamaz
Atıyorum 5 dkaValla ha şans yok abi ya gayri atamaz
Sende sans var dost dün çekmişsin bugünde iyisin sans geldimi bir hafta kalıyor o yüzden gelir bu kuponValla ha şans yok abi ya gayri atamaz
İyi bayramlar dostAtıyorum 5 dka
Umarım reisSende sans var dost dün çekmişsin bugünde iyisin sans geldimi bir hafta kalıyor o yüzden gelir bu kupon
BOl şanslar kralArkadaşlar şuan zaten yeniyor yenerse 2 kişiyi 500 atalım dün den beri jojo dan iyi çektim bugün de maksat param. 2 kişinin işini görsün aciyom öyle tek maçtan tek golden gidiyor du şimdi umarım gelir
Herkese bol şans
Gönlünce olsun dostum🙏🍀gelecek inşArkadaşlar şuan zaten yeniyor yenerse 2 kişiyi 500 atalım dün den beri jojo dan iyi çektim bugün de maksat param. 2 kişinin işini görsün aciyom öyle tek maçtan tek golden gidiyor du şimdi umarım gelir
Herkese bol şans