- 72,008
- 38,063
- 113
adamsın Kadir Keskin ve Beşiktaş'ı da almışsın ya3cu rol kalp dayanmaz zangir zangir titriom ak stresden dagitimi yapalim @Muroo1988 @Doncaster @Beşiktaş @keskin4455 dm dostlar
adamsın Kadir Keskin ve Beşiktaş'ı da almışsın ya3cu rol kalp dayanmaz zangir zangir titriom ak stresden dagitimi yapalim @Muroo1988 @Doncaster @Beşiktaş @keskin4455 dm dostlar
Eyvallah dost sorun yok tebriklerbanka hesabinda para yok dostlar 2kez cekim yapmistim gunluk cekim 2 kere 00:01 den sonra atam odulleri @Muroo1988 @keskin4455 @Doncaster @Beşiktaş
Fix mi atalım Sana banka hesabımı atalım dm'den sıkıntı yok Kral bekleriz artık yapacak bir şey yokbanka hesabinda para yok dostlar 2kez cekim yapmistim gunluk cekim 2 kere 00:01 den sonra atam odulleri @Muroo1988 @keskin4455 @Doncaster @Beşiktaş
Tskrlr dost şansın daim olsunbanka hesabinda para yok dostlar 2kez cekim yapmistim gunluk cekim 2 kere 00:01 den sonra atam odulleri @Muroo1988 @keskin4455 @Doncaster @Beşiktaş
fix birkn dostFix mi atalım Sana banka hesabımı atalım dm'den sıkıntı yok Kral bekleriz artık yapacak bir şey yok
Bende fix yok dost dm den yazdım
Bıraktım Fix Kadir
Fero demeye baksanaEyvallah dost sorun yok tebrikler
Bıraktım Fix Kadir
Tekrar kesene bereket Kral