- 35,873
- 19,204
- 113
Hayırlı tezkereler bizde az kalmıştır yakında gelir diyordukYoldayım yarın teslim olacam
Hayırlı tezkereler bizde az kalmıştır yakında gelir diyordukYoldayım yarın teslim olacam
Sağol canım daha gitmedim ki geleyim 1 ay buralar sana emanetHayırlı tezkereler bizde az kalmıştır yakında gelir diyorduk
bi site seni aradi 5000tl bonus dedi yanlis numara dedimSağol canım daha gitmedim ki geleyim 1 ay buralar sana emanet
saat 11 12 gibibi site seni aradi 5000tl bonus dedi yanlis numara dedim
ha,aklima geldi kolayslot tu adiSağol canım daha gitmedim ki geleyim 1 ay buralar sana emanet
Hayırlısıha,aklima geldi kolayslot tu adi
kapatti zaten direkt😂Hayırlısı
sirayla bi seni bi ramiz amca diye ariyolar😁🤣🤣Hayırlısı
Tek kale top oynuyoruz bir türlü atamadıkknk ms1 gelmesse terket burayı guvendim sana![]()
knkam 1 tek senin mactan yatarsam kulaklarin cinlasınTek kale top oynuyoruz bir türlü atamadık
böyle bitse 4 maç gelmiş olacakŞükür golü attık @Kadir2810
Bitti bitti 4 maç kesin cepte mi şimdiböyle bitse 4 maç gelmiş olacak
valla bresilya bahcehir macini benim diger 2sini oneri olarak aldik bakalim ne olacak.Bitti bitti 4 maç kesin cepte mi şimdi
Maçlar kaçta en gecvalla bresilya bahcehir macini benim diger 2sini oneri olarak aldik bakalim ne olacak.
en son mac br3zilya gece 1 deMaçlar kaçta en gec
yuhhhen son mac br3zilya gece 1 de
bross basket korkutuyor beni almanlara güven olmuyoren son mac br3zilya gece 1 de