- 5,494
- 8,712
- 113
valla sorma ax brezilya dan patlarsak siknti ins patlamayiz herk3s nasiplenirMısırın 1 şutu var oda gol oldu
valla sorma ax brezilya dan patlarsak siknti ins patlamayiz herk3s nasiplenirMısırın 1 şutu var oda gol oldu
izledin mi maçıvalla sorma ax brezilya dan patlarsak siknti ins patlamayiz herk3s nasiplenir
İkinci yarı farklı oynar Brezilya 3-1 4-1 gibi Yener bencevalla sorma ax brezilya dan patlarsak siknti ins patlamayiz herk3s nasiplenir
Bakalım ikinci yarı istediğimiz gibi olur inşallahvalla sorma ax brezilya dan patlarsak siknti ins patlamayiz herk3s nasiplenir
bilerek yapiyolarbrezilya’nın yediği golü görseniz stoper kaleye geri pes atıyor yarı kalıyor adam gidiyor atıyor
70 e kadar 2 olurİkinci yarı şov yapacak bnce
banda oyle gelior valla cok kacirmis evin penaltisinida vermemis hakemİkinci yarı farklı oynar Brezilya 3-1 4-1 gibi Yener bence
vininin net ayağına vurdu vermedi son dkka penaltıyı %10000000 penaltıydıbanda oyle gelior valla cok kacirmis evin penaltisinida vermemis hakem
Becerikli olsa iy koparmştı inekler de iştebanda oyle gelior valla cok kacirmis evin penaltisinida vermemis hakem
yok knk youba bakiodum totem yapicam izlemicem ne zmn izlesem bi aksilik oluor ara ara bakacam skora 10dk 1izledin mi maçı
izleme o zaman gol olmuyoyok knk youba bakiodum totem yapicam izlemicem ne zmn izlesem bi aksilik oluor ara ara bakacam skora 10dk 1
nesine de var maç izleyebilirsin ben izledim brezilya tek kale 3-4 tane net kaçan hele o tiago kafayı yedirdiyok knk youba bakiodum totem yapicam izlemicem ne zmn izlesem bi aksilik oluor ara ara bakacam skora 10dk 1