Kadim dostluk saçma konu açmaktan mı kadim oldu cloBenim kadim dostum geçmiş olsun
Kadim dostluk saçma konu açmaktan mı kadim oldu cloBenim kadim dostum geçmiş olsun
@JoeQuanqa nasılım kardesim
Aıauahahahha boşluğuma geldi o ne lan hahahhaha@JoeQuanqa nasılım kardesim
On numre@JoeQuanqa nasılım kardesim
Markup un kafasına ben saldırdım hwhwhwAıauahahahha boşluğuma geldi o ne lan hahahhaha
Bizim tahiri talih kuşu mu yaptın laOn numre
Markup un kafaya talih kuşu konmuş haberi yokMarkup un kafasına ben saldırdım hwhwhw
www.instagram.com
CicikusBizim tahiri talih kuşu mu yaptın la
Önümüzde 10 yıl boyunca olayı bitti onun verdim zehiriMarkup un kafaya talih kuşu konmuş haberi yok
yahu konuyu açan dayı bu @markup olamaz mı neden saldırdın hemen![]()
Haberturk on Instagram: "📌Yavru karganın annesi saldırdı, başından yaralandı #Sultangazi'de bir kişi uçamadığı için kurtarmaya çalıştığı yavru karganın annesinin saldırısına uğradı. Başından yaralanan yardımsever vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.🎥:DHA #habertürk #karga #haber"
1,845 likes, 151 comments - haberturk on June 8, 2026: "📌Yavru karganın annesi saldırdı, başından yaralandı #Sultangazi'de bir kişi uçamadığı için kurtarmaya çalıştığı yavru karganın annesinin saldırısına uğradı. Başından yaralanan yardımsever vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar cep...www.instagram.com
Mal aq buralardan görüyor kendi yaşamış gibi anlatıyor şizofren pc
Markup is tahirbinicikuşlargrubuÖnümüzde 10 yıl boyunca olayı bitti onun verdim zehiri
Dünyada bu şekilde saldırı belki milyon defa olmuştur.![]()
Haberturk on Instagram: "📌Yavru karganın annesi saldırdı, başından yaralandı #Sultangazi'de bir kişi uçamadığı için kurtarmaya çalıştığı yavru karganın annesinin saldırısına uğradı. Başından yaralanan yardımsever vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.🎥:DHA #habertürk #karga #haber"
1,845 likes, 151 comments - haberturk on June 8, 2026: "📌Yavru karganın annesi saldırdı, başından yaralandı #Sultangazi'de bir kişi uçamadığı için kurtarmaya çalıştığı yavru karganın annesinin saldırısına uğradı. Başından yaralanan yardımsever vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar cep...www.instagram.com
Mal aq buralardan görüyor kendi yaşamış gibi anlatıyor şizofren pc
Tahir is killl markup jwhwMarkup is tahirbinicikuşlargrubu
Lan sen otistik misin kafana karga saldırdı diye niye hasetlenelimDünyada bu şekilde saldırı belki milyon defa olmuştur.
Hasetten öleceksiniz yakında
ingilizce öğretmenliği mi okumuştun tahirTahir is killl markup jwhw
Yok bilgisayar kanka a1 seviye ingilizceingilizce öğretmenliği mi okumuştun tahir