- 25
- 13
- 3
a1 baya belli oluyorYok bilgisayar kanka a1 seviye ingilizce
Dün Kü teklif geçerli mi hala hwwha1 baya belli oluyor
Hastalık olmazda aynı yerden geçme hafızaya girdin onun dikkat et unutmaz seniArkadaşlar yoldan geçerken bir tane karga kafama saldırdı kafam çok acıdı, yavruları varmış meğer orada.
Ve eve geldim hafif kan vardı hemen şampuanla yıkadım.
Batikon sürdüm.
Herhangi bir hastalık vs var mıdır acaba acile gitsem mi
6tl var hesapta lazımsa 3-3 kardeş payi tahırımDün Kü teklif geçerli mi hala hwwh
Teşekkürler canım Bidahakine inşallah6tl var hesapta lazımsa 3-3 kardeş payi tahırım
Senin de yalan konuşmaktanDünyada bu şekilde saldırı belki milyon defa olmuştur.
Hasetten öleceksiniz yakında
Git git kuduz aşısı yaptirArkadaşlar yoldan geçerken bir tane karga kafama saldırdı kafam çok acıdı, yavruları varmış meğer orada.
Batikon sürdüm.
Karga birisine kin tutarsa kötü olur. Sırf bu yüzden memleket degistireni duymuştumKargabetin kargası o yatırım yapmayan kişilere saldırıyor 😃
Kanka kafasında delik açmışsa belki tedavi niyetine düzelir bu markupKargabetin kargası o yatırım yapmayan kişilere saldırıyor 😃
Gak gak gak knk 😃Kanka kafasında delik açmışsa belki tedavi niyetine düzelir bu markup
Kargabet seni dava edecekmiş 😂😂😂😂Arkadaşlar yoldan geçerken bir tane karga kafama saldırdı kafam çok acıdı, yavruları varmış meğer orada.
Batikon sürdüm.
Emirsavası da uzaylılar kaçırmalıMarkup senden kurtulmamız için sana yaban 🐷 u saldırmaliydi@clovers1995 e de iş bakmaya giderken kamyon çarpmali
![]()
Cloversa dikkat et ense köküne şapalağı geçirir he 🤣🤣Markup senden kurtulmamız için sana yaban 🐷 u saldırmaliydi@clovers1995 e de iş bakmaya giderken kamyon çarpmali
![]()