- 422
- 1,185
- 93
Gelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Ekli dosyalar
-
210.7 KB Görüntüleme: 152
Bol sans reisim 👑Gelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol şansGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol şans diliyorum dostumGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol şanslarGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol şansGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Konya'nın 1 golu var reisKonya atarsa herşey olur
Erkenden atarsa bide harika olurKonya'nın 1 golu var reis
Bol şans umarim olurGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Abi bol şans takipteyim inşallah gelirGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Valla kupa maçı bide bu Konyadan herşey beklenirKonya'nın gol bulacağıni düşünüyorum tabi penaltılara oynamak gibi saçma sapan bir fikirleri yoksa
çok rahat gelmesi lazım inşallah yeşil olur burasıKonya'nın 1 golu var reis
Penaltıdan belki ama bende inanıyorum Konya'nın atacağına ama hiç belli olmaz verirler bu mavi bile Beşiktaş buKonya'nın gol bulacağıni düşünüyorum tabi penaltılara oynamak gibi saçma sapan bir fikirleri yoksa
İlk yari dep 0.5 üst 👑Erkenden atarsa bide harika olur