- 14,805
- 4,647
- 113
Gelicek reis gelicek 👑çok rahat gelmesi lazım inşallah yeşil olur burası
Gelicek reis gelicek 👑çok rahat gelmesi lazım inşallah yeşil olur burası
Bol şans kralGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
BaşarılarGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol bol şanslar üstatGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol şans gelir gibiGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
BolsansGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol şansGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Bol şans dostGelirse 10 Arkadaşa 1000 verelim herkese bol şans çekiliş şeklinde olmayacak kendim ulaşırım gelmesi durumunda
Kolay gelsınBen ise başlıyorum hepinize bol şans
Kolay gelsin bizim mesaide bursa başladı hadi bol sans 👑Ben ise başlıyorum hepinize bol şans
Kolay gelsinBen ise başlıyorum hepinize bol şans
Umarım günün sonunda güzel haberler olurBen ise başlıyorum hepinize bol şans
İşini temiz bitirmen dileğiyle bol bol şanslarBen ise başlıyorum hepinize bol şans
Allah'a emanetBen ise başlıyorum hepinize bol şans