- 1,262
- 315
- 83
tebrikler
7 kişi 500 yap. @JoeQuanqa seçsinDostlar kupon sonuçlanmadı çekim verince bir kaç arkadaşa ulaşıcam ama bunu neye göre belirlemek lazım burdaki herkesi mutlu etme şansım yok sizin bir önerinz varsa öyle yapalm 3500 dagitalm gerisine siz karar verin
Güvenilir olarak sen bana at dostum ben dağıtım yaparımDostlar kupon sonuçlanmadı çekim verince bir kaç arkadaşa ulaşıcam ama bunu neye göre belirlemek lazım burdaki herkesi mutlu etme şansım yok sizin bir önerinz varsa öyle yapalm 3500 dagitalm gerisine siz karar verin
Tron atalım reisVe özellikle belirtmek istiyorum iban üzerinden kimseye para atamam lütfen kusra bakilmasin
İstersen kaç kişiye vereceksen yaz baştan sona inceleyip seçeyim herkes uygun goruruse adaletimize guvenirse ?Ve özellikle belirtmek istiyorum iban üzerinden kimseye para atamam lütfen kusra bakilmasin
7kisi 500 olsun abi uygunsa senin icinde @Kafkasyalı iki gol ilk mujdeler benden yinede 7 kisiye dagitrsan herkes sebeblnr daim olsnDostlar kupon sonuçlanmadı çekim verince bir kaç arkadaşa ulaşıcam ama bunu neye göre belirlemek lazım burdaki herkesi mutlu etme şansım yok sizin bir önerinz varsa öyle yapalm 3500 dagitalm gerisine siz karar verin
Güveniyoruz Fero yeni değilsinİstersen kaç kişiye vereceksen yaz baştan sona inceleyip seçeyim herkes uygun goruruse adaletimize guvenirse ?
2 goldede ilk müjde sendenmi geldi dost ilk gol 5dk geldi sen 20dk yazdın 😀7kisi 500 olsun abi uygunsa senin icinde @Kafkasyalı iki gol ilk mujdeler benden yinede 7 kisiye dagitrsan herkes sebeblnr daim olsn
Tamam dir@Kafkasyalı en başından beri destek veren 7 kişiye 500 trx şeklinde olur sen belirle isimleri trx olarak da alabiliriz başarılar
Biz yeni miyiz muroocanGüveniyoruz Fero yeni değilsin
İyi olur dostum7 arkadaşa 500 şeklinde yapalm trx üzerinden
TrxBolşanslar
Kesene bereket7 arkadaşa 500 şeklinde yapalm trx üzerinden
TrxBol sans
Trxkesinlikle
Dm açman lazım dost yoksa kimse dm atamaz.
Kesene bereket dost7 arkadaşa 500 şeklinde yapalm trx üzerinden
Daim olsun kazancin simdidn kesene bereket sorunsuz odeme gelr umarm tbb7 arkadaşa 500 şeklinde yapalm trx üzerinden