Dm kapalı senin dostBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Dm kapalı senin dostBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Beyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Takip edenler zaten belli 2 3sayfa var şöyle bir baksan onları takip et kafana yatanlarıBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Dm kapaliBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Öyle dersen forumdan herkes sana trx atar konuda olmayanlarda bende sen birliste yap yada bir arkadaşa yaptır onada dagittir sen çalışıyorsun uğraşmaBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Dm kapaliBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Nerden açılıyor bu dostum bende ona bakıyordumDm kapali
Bunu deme sil şimdi tüm forum dm atarBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
Ben bakıcam atarken siz merak etmeyinÖyle dersen forumdan herkes sana trx atar konuda olmayanlarda bende sen birliste yap yada bir arkadaşa yaptır onada dagittir sen çalışıyorsun uğraşma![]()
Dm kapali abiBen bakıcam atarken siz merak etmeyin
DM kapalıBeyler takip edenler kendilerini biliyor bana dm den trx iletirmisiniz
AdamsınBen bakıcam atarken siz merak etmeyin
Ana sayfa gel profiline tıkla gizliliğe gir ordan aşadaDm nerden açılıyor
Ben sonda geldim o yüzden atmayacam yüzsüz olmaya gerek yok 500 lira için 40 takla atacak adam çoktur ama hakedene verBen bakıcam atarken siz merak etmeyin
Sen takip ediyorsun mesela seçtiğin kişileri takip et Zaten DM otomatik açılıyorDm nerden açılıyor
@KafkasyalıSen takip ediyorsun mesela seçtiğin kişileri takip et Zaten DM otomatik açılıyor