- 5,481
- 2,263
- 113
@Muroo1988 takip etti ama dm açılmadı gene
@Muroo1988 takip etti ama dm açılmadı gene
Benim açıldı direkt attım@Muroo1988 takip etti ama dm açılmadı gene
Ben virüsbet'teki adresi gönderdim süresi bitmeden gönderse iyi olurYolladım şimdi saol
@Kafkasyalı kesene bereket
Dostum çekim verdim ama be zaman gelir bilmiyorum sana göndermeden tekrar iletisime geçerim öyle yollarsnBen virüsbet'teki adresi gönderdim süresi bitmeden gönderse iyi olur
O zaman sana yeniden atalım ya sitedeki trone adresini attım ya bende Turan Yok yaTakip isteği yolladığım arkadaşlar trx iletsin gelince cekim atıcam hepinize bol sans
@Kafkasyalı @Muroo1988 süresi ne kadar kiBen virüsbet'teki adresi gönderdim süresi bitmeden gönderse iyi olur
Adamsın işin gücün rast gitsin Sağ olDostum çekim verdim ama be zaman gelir bilmiyorum sana göndermeden tekrar iletisime geçerim öyle yollarsn
51 dakika@Kafkasyalı @Muroo1988 süresi ne kadar ki
Sana zahmet benimle de iletişime gecermisn dm den nokta at tekrar iletelim yeni adresiDostum çekim verdim ama be zaman gelir bilmiyorum sana göndermeden tekrar iletisime geçerim öyle yollarsn
Yeni verdim ancak sonuçlandı kupon yanlış anlaşılmasın
Yanlış anlaşılacak bir şey yok ki KralYeni verdim ancak sonuçlandı kupon yanlış anlaşılmasın
Silsene bunu niye paylaştın id falan var çakal çok burdaYeni verdim ancak sonuçlandı kupon yanlış anlaşılmasın
49 dakika var yetişir herhaldeSana zahmet benimle de iletişime gecermisn dm den nokta at tekrar iletelim yeni adresi