- 17,102
- 8,297
- 113
Hayırlı olsun reisYeni verdim ancak sonuçlandı kupon yanlış anlaşılmasın
Hayırlı olsun reisYeni verdim ancak sonuçlandı kupon yanlış anlaşılmasın
Reis bende atayım mi 😀😀. Herkesin emegine yüreğine sağlık dostlarTakip isteği yolladığım arkadaşlar trx iletsin gelince cekim atıcam hepinize bol sans
Hoca biz dışarda kaldık 1 2 adımlı roll gelmez miReis bende atayım mi 😀😀. Herkesin emegine yüreğine sağlık dostlar
Tebrikler dost 😁 formundasinReis bende atayım mi 😀😀. Herkesin emegine yüreğine sağlık dostlar
Yapacaktım da reis baktım hiç basket yok. Bende futbol oynadim işte konu sahibinin maçına. Akşam üstü açalım rolHoca biz dışarda kaldık 1 2 adımlı roll gelmez mi
Bol şans hoca. Dön eskiye forumu şenlendir artık. Roll açan kalmadıYapacaktım da reis baktım hiç basket yok. Bende futbol oynadim işte konu sahibinin maçına. Akşam üstü açalım rol
Şimdiden bol şanslar reisYapacaktım da reis baktım hiç basket yok. Bende futbol oynadim işte konu sahibinin maçına. Akşam üstü açalım rol
@EşrefTEK80 @Kafkasyalı aynı maç 5 üst favori deneyin derimYapacaktım da reis baktım hiç basket yok. Bende futbol oynadim işte konu sahibinin maçına. Akşam üstü açalım rol
Newcastel kadınlar maçı var 4,5 üstü olur bence 1.75 falan oranı var@EşrefTEK80 @Kafkasyalı aynı maç 5 üst favori deneyin derim
Bol şanslar başkanımSite hesabına geçmiş 500 TL adamsın
İnşallah gelir de zor ya
Atmazsa napacan bi sonraki kupona inşallah kaybedersin mi yazacan dün akşam gibiReis benim de tron var ufak da olsa göremez misin
Bol şanslar biz deprem 1 gol beklerken 1 2 bitmiş ya vay be
Zor mu ama imkansız değilİnşallah gelir de zor ya