- 1,074
- 392
- 83
Ooooo buralar karışacaaak, heyecanla takip edeceğiz.bu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
@joafelix kankam özelden bı şey yazdım
Ooooo buralar karışacaaak, heyecanla takip edeceğiz.bu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
Kesene bereket umarım. Bu sefer bizde oluruzbu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
Kesene bereket knk 🙏bu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
Getirecez inş demin alamadik bu sefer bendebu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
10 da Ferhat abiMaçı bulabilen varmı dostlar
Bol şanslar bana ulaşmadin hiçbu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
Kaçta başlıyor bu maç @kalabak22 ?Ekli dosyayı görüntüle 975477
degerlendırmek ısteyen olursa bol dans herkese
Kendisi benimde kankam ama😍🙏düşüncene sağlık dostum varolbu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
Eyvallah Muhammed'im teşekkürler bende sabah beri arıyorum canlıda10 da Ferhat abi
Aldığın gibi gelsin kardesimmbu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
Kim senin kankan sahinimKendisi benimde kankam ama😍🙏düşüncene sağlık dostum varol
Aynen 22:00 deMaç 10 da beyler bol şanslar inşallah getiricez
Bak bi kankam daha yazdı😍Kim senin kankan sahinim![]()
10 diyor resmi sitede beklicem bakalım olmadı başka kupon yaparım dağıtım ıcın kralKaçta başlıyor bu maç @kalabak22 ?