- 51,638
- 48,836
- 113
Birde hentbol takip edelim ömrü hayatımızda etmedik demeyelimBak bi kankam daha yazdı😍
Birde hentbol takip edelim ömrü hayatımızda etmedik demeyelimBak bi kankam daha yazdı😍
Şansın bol olsun dostum herşey olur10 diyor resmi sitede beklicem bakalım olmadı başka kupon yaparım dağıtım ıcın kral
Sanki ben daha önce takip etmiştim dostum ilk değil ama sonra olmayacak bu gidişle😍🙏Birde hentbol takip edelim ömrü hayatımızda etmedik demeyelim![]()
Ulaşılmaz misin be adamBol şanslar bana ulaşmadin hiç
Yapmaz öyle şey , 😡Hırsız borcunu öde @Lazistan08
Anlamasak da hep birlikte tutmasını istiyoruz, umarım gelir.Sanki ben daha önce takip etmiştim dostum ilk değil ama sonra olmayacak bu gidişle😍🙏
🙏😍Anlamasak da hep birlikte tutmasını istiyoruz, umarım gelir.
kanka hangımkonuda etıket attımda gonderılmedı söyler mısın mesajların hepsnır bakamıyorum kı@kalabak22 hocam burası kalabalıklaşmadan dönüş yapabilir misin
Bu uygulamada baban üye olsa babana bile güvenmeYapmaz öyle şey , 😡
Sende de ne şansızlık var dost@kalabak22 hocam burası kalabalıklaşmadan dönüş yapabilir misin
Cevaplandibu kupon gelirse 5 kısıye yardımcı olurm ulaşmadıklarımda herkese böl şans
@joafelix kankam özelden bı şey yazdım
Bol şanslar dostumEkli dosyayı görüntüle 975477
degerlendırmek ısteyen olursa bol dans herkese
Doğru diyorsun dostum da az da hukukum var onunla yapmaz 🙏Bu uygulamada baban üye olsa babana bile güvenme
kankam adamın joanun lımıtmkalmadı 12 den sonra gönderecek bugün çok yuklendım ona yazdım yaaa konuya sıkıntı yok yanıBu konu hocam 2 saat önceki