Yiyelim nolcakBrocum yazmayin buraya boyke seyleri ban yersiniz bosuna
Şaşırmadım be dostum yazıkBana diyor ben para falan çalmadım para bana gelmedi
Sonra geldi kanka arkadaşım çalmış hesabımdan
Lan diyorum hani hesabında parmak izi doğrulama güvenlik kelimesi doğrulama vardı
İşte kanka çalmış
E banane çaldıysa diyorum senin sorumluluğunda bir de buraya gelip bunu inkar ediyor.
Sonra görüyoruz ki sohbet geçmişinden arkadaşımın çaldığı dedi kripto adresi bunun çıktı hahahaha
Knk eyw kayıpla rağmen açtırıyor rol@joafelix kankam konuya bakar mısın 3 kişiye rool açtıralım takip edenlerden müsaitsen baskasınagondermesı ıcın atayım
Oha helal olsun reis be …@joafelix kankam konuya bakar mısın 3 kişiye rool açtıralım takip edenlerden müsaitsen baskasınagondermesı ıcın atayım
Neymiş boş iş dostum. Cebimizden para çalmış birisi bunun nesi boşŞurada böyle boş işlerle uğraşıyorsunuz ki
Kesene bereket kupon yattı genede atıyorsun@joafelix kankam konuya bakar mısın 3 kişiye rool açtıralım takip edenlerden müsaitsen baskasınagondermesı ıcın atayım
Marifet orada zaten dost bende olsam öyle yapardım nazar çıkar bazen verdiğinde fazlasını kazanırsınAdam kaubettiği halde roll açtırıyor, helal olsun
bırıncı sensın kral rool açarsın lutfenOha helal olsun reis be …
Tamamdır reisimbırıncı sensın kral rool açarsın lutfen
Dost o zaman kripto ile halletmeyeceksin işini. Takibi olmayan para, yasal olmayan yollarla kişiyi rahatsız etmiş olan sen oluyorsun bu mantıkta.Neymiş boş iş dostum. Cebimizden para çalmış birisi bunun nesi boş
Iste kimseye yol falan verilmiyo sorun o.yonetimde sana diyecekki akisveris yasak gondermeseydin gonderende ban yiyorYiyelim nolcak
Burası bizim bel bağladığımız yer mi ki?
Böyle arsızlara yol verilmesi derdimiz
Kral 2 rolldür takip ediyoruz beebırıncı sensın kral rool açarsın lutfen
Bonus alalım güzel site varsabırıncı sensın kral rool açarsın lutfen
Burası yeri değil dostum, konu sahibinin suçu yok ki🙏🥰 severim seniNeymiş boş iş dostum. Cebimizden para çalmış birisi bunun nesi boş
O kripto işi sikintiDost o zaman kripto ile halletmeyeceksin işini. Takibi olmayan para, yasal olmayan yollarla kişiyi rahatsız etmiş olan sen oluyorsun bu mantıkta.
Doğrudur üstaad.Marifet orada zaten dost bende olsam öyle yapardım nazar çıkar bazen verdiğinde fazlasını kazanırsın